Ekran se zaledi

Wizzzz

Aktivan član
Poruka
1.057
U poslednje vreme kada hocu da nesto instaliram na kompu ekran se zaledi.....
Problem u hardveru nije(bar ja tako mislim)..... Jel neko zna u cemu je problem?
Imam intel e2140 dual core, geforce 8500 gt ,3 giga ddr2 i windows 7 ultimate 64 bit...
Ja mislim da je problem u registrima....Jel neko zna kako da vratim registre na "deafult" ? Ako neko zna resenje bio bih mu zahvalan :)

čišćenje registra ne bi popravilo stvari tako da..., možda i nemora kompletna reinstalacija pokušaj da popraviš windows , onda on samo pretrči preko postojeće instalacije wina i zakrpi rupe na njemu , radi sa istog diska sa kojeg si radio instalaciju.

čišćenje registra ne bi popravilo stvari tako da..., možda i nemora kompletna reinstalacija pokušaj da popraviš windows , onda on samo pretrči preko postojeće instalacije wina i zakrpi rupe na njemu , radi sa istog diska sa kojeg si radio instalaciju.
Hvala na odgovoru.... Jos mi samo reci kako to da uradim :D

samo se osveži,popravka=reapair ;)

samo da pitam kad ti je instaliran taj win,ako je duže od 8-9msci onda bolje svežu instalaciju,bar ja tako radim,jbš prog. i igrice ;) sve to možeš save.

Poslednja izmena:
U poslednje vreme kada hocu da nesto instaliram na kompu ekran se zaledi.....
Problem u hardveru nije(bar ja tako mislim)..... Jel neko zna u cemu je problem?
Imam intel e2140 dual core, geforce 8500 gt ,3 giga ddr2 i windows 7 ultimate 64 bit...
Ja mislim da je problem u registrima....Jel neko zna kako da vratim registre na "deafult" ? Ako neko zna resenje bio bih mu zahvalan :)

aj ti nama sad lepo objasni u kom smislu se zaledi ekran?,koliko dugo?,odakle kad pokrećeš instalaciju?
jel samo u toku instalacije ili i prilikom pokretanja već instaliranih programa?
šta koristiš od zaštite računara?jesi skeniro komp sa nekim prog.?

aj ti nama sad lepo objasni u kom smislu se zaledi ekran?,koliko dugo?,odakle kad pokrećeš instalaciju?
jel samo u toku instalacije ili i prilikom pokretanja već instaliranih programa?
šta koristiš od zaštite računara?jesi skeniro komp sa nekim prog.?

Kada se zavrsi instalacija i kad hocu da pokrenem instalirani program ekran se zaledi i nemogu nista drugo da uradim osim da ga resetujem... Od zastite koristim nod 32 i cistim komp advanced system care pro... Skenirao sam sa ta 2 programa al je opet sve isto... Cuo sam da hoce od ram memorije da se zaledi pa sam proverio slotove pojedinacno i ispostavilo se da su ispravni(znaci nije do njih)....

Back