Ekonomsko stanje u Americi

Portugal, Španija, Holandija, Francuska, nemačka, Britanija...sve bile velike i bogate kolonijalne velesile! Danas su prosečne vukohebine! 'Sutra' to postaje i USA!
mozes ti i malo bolje da rezonujes, znam sigurno
moj rezon je da odem u ameriku i jesam; i nadjem neku vuko...- i jesam; i sad u toj vuko... pola sata kolima stizem gde hocu, a standard 10 puta veci
Ima asfalt, kanalizacija struja voda, internet, pizza delivery, sta bi vise? A divljina, vuko.... sto kazete - pa ko je lud,zasto bih ja isao u neku metropolu od 10 miliona stanovnika i bio beskucnik, da bi se vi nasladjivali? neki kopaju bazene, drugi ih zatrpavaju, treci prave od njih ribnjake... a vi pitate posto kvadrat - koji bre kvadrat?
Ali je zato kvadrat stana u Britaniji 5000 evra, a u Subotici 500 evra! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
pitanje je za koje vreme mozes da isplatis, a pitanje svih pitanja je da li neko hoce da te kreditira - KAO MENE STO HOCE

Poslednja izmena:
О госн Гаги Ђогани, добро вече, јесте ли платили своје порезе и тиме напунили кесу НАТО пакта?
hbg GADNO MI JE prosle godine sam morao da DOPLATIM(nije glavni porez) nesto preko 270.000 evrica, ja jos placam , a ti i takvi morate dobro da jedete NATO sorosevska gomna da bi preziveli. DOBAR TEK

moj rezon je da odem u ameriku i jesam; i nadjem neku vuko...- i jesam; i sad u toj vuko... pola sata kolima stizem gde hocu, a standard 10 puta veci
Ima asfalt, kanalizacija struja voda, internet, pizza delivery, sta bi vise? A divljina, vuko.... sto kazete - pa ko je lud,zasto bih ja isao u neku metropolu od 10 miliona stanovnika i bio beskucnik, da bi se vi nasladjivali? neki kopaju bazene, drugi ih zatrpavaju, treci prave od njih ribnjake... a vi pitate posto kvadrat - koji bre kvadrat?

pitanje je za koje vreme mozes da isplatis, a pitanje svih pitanja je da li neko hoce da te kreditira - KAO MENE STO HOCE
opet tvrdim da ti to mozes malo bolje. zasto meni postavljas i govoris o onim vukohebinama?

hbg GADNO MI JE prosle godine sam morao da DOPLATIM(nije glavni porez) nesto preko 270.000 evrica, ja jos placam , a ti i takvi morate dobro da jedete NATO sorosevska gomna da bi preziveli. DOBAR TEK
a pa ti si gagi jet set... nismo znali, i nije posteno da se poredis sa nama obicnim smrtnicima
opet tvrdim da ti to mozes malo bolje. zasto meni postavljas i govoris o onim vukohebinama?
mozda i mogu, ali ne racunamo svi u novcanom iznosu sve

zasto se ti nadje prozvan? pisao sam ovom sto zivi od sorosevi ushranih sendvica
zato sto nije soros amerika, i zato sto mislite da ce vama da svane, ako se americi smrkne, pa da vam kazem da taj film necete gledati
ameriku moze da pogodi zemljotres zapdnu obalu, vulkan da izbije i to je sve
p.s. a ja sam se ubacio da se ne nadate da se petrodolar moze zameniti, vec da smislite nesto novo, blockchain, digivalute itd

zato sto nije soros amerika, i zato sto mislite da ce vama da svane, ako se americi smrkne, pa da vam kazem da taj film necete gledati
ameriku moze da pogodi zemljotres zapdnu obalu, vulkan da izbije i to je sve
MALO LI JE? zar i to nije katastrofalno? nebi to pozeleo americi, ja volim ameriku, pre tri meseca sam bio 6 dana u njujorku, veruj mi nebi vise pozeleo

Back