EKONOMSKI FAX U BGD-U VS.OSTALI EKONOMSKI FAKULTETI

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne ljutim s samo mi je to tesko objasnjeno u oe....ne znam...kapiram ja sta je visak vrednosti ko stvara i ko prisvaja...al ima neki delovi ono "sta je pisac ovim hteo da kaze"

Knjiga iz OE je teško razumljiva iz razloga što je profesor bukvalno samo izbacivao pasuse iz svih lekcija, ne vodeći pri tome računa koje je ostavio i na taj način dobio knjigu od 35x strana.
Ja sam celu pročitala i dešavalo mi se da recimo dođem do 50 i neke strane i piše - kao što smo već rekli... A uopšte nije rečeno.

Položi se sve, pre ili kasnije ;) :-P

Knjiga iz OE je teško razumljiva iz razloga što je profesor bukvalno samo izbacivao pasuse iz svih lekcija, ne vodeći pri tome računa koje je ostavio i na taj način dobio knjigu od 35x strana.
Ja sam celu pročitala i dešavalo mi se da recimo dođem do 50 i neke strane i piše - kao što smo već rekli... A uopšte nije rečeno.

Položi se sve, pre ili kasnije ;) :-P

uteshi me :-D

zayebano, zayebano

ja sam ubo neku budjavu sesticu (ubi me teorija), moguce je poloziti samo sto trebas da automatski radis zadatke i pises kao navijen
moras da korektno odradis zadatke i barem na 12 pitanja od 15 odgovoris
a ti se priblizavas prolazu, tako bar deluje po ovome sto pises, znam da je zayebano, jer ako si vec dva puta pala pitas se sta sad vise da ucim, ja sam imao taj problem sa ekp-om
ponesi flasu vode na ispit, neku cokoladicu, i izdrzaces 3h i 30min
samo bez nervoze

zayebano, zayebano

ja sam ubo neku budjavu sesticu (ubi me teorija), moguce je poloziti samo sto trebas da automatski radis zadatke i pises kao navijen
moras da korektno odradis zadatke i barem na 12 pitanja od 15 odgovoris
a ti se priblizavas prolazu, tako bar deluje po ovome sto pises, znam da je zayebano, jer ako si vec dva puta pala pitas se sta sad vise da ucim, ja sam imao taj problem sa ekp-om
ponesi flasu vode na ispit, neku cokoladicu, i izdrzaces 3h i 30min
samo bez nervoze

:-( Priblizavam se... Ne znam,ali ona zena nema dushu. U pravu si. Ne znam vishe ni shta da uchim. :cry:

:-( Priblizavam se... Ne znam,ali ona zena nema dushu. U pravu si. Ne znam vishe ni shta da uchim. :cry:

kakvu dusu
to je zena zver, devetoglavo cudoviste, mozda bi bilo dobro da joj stavis sliku na radni sto ili gde vec ucis i da je gledas i mrzis svaki dan, (salim se)
i za ubuduce savet za sve studente, najzajebaniji profesori su oni koji se mnogo smejulje, pricaju medeno, bas kao Kata

sto se tice OE, ne znam kako je sad u moje vreme ispit se razlikovao od kolokvijuma samo u toliko sto je bio mnogo obimniji, inace bilo je i zaokruzivanja i nadopunjavanja i crtanja i racunanja itd.

Vidish, za tu sliku ti nije losha ideja, mada mislim da od tolikog svakodnevnog gneva onda ja vishe ne bi imala dushu.

A shto se tiche OSNOVA EKONOMIJE samo opushteno, pitanja su slichna kolokvijumu, neka chak i laksha. Proradi probleme, to imash da kupish u kopirnici na medju spratu. I moj savet prvo radi probleme, dok te drzi koncentracija. SRECNO

POzzz svima!
Ja tek treba da upisem Fakultet :) (naravno ekonomski), pa me zanima, da je tesko i kakvi su profesori. Takodje me zanima da li u onom prirucniku ima pitanja koje treba da se nauce ili sve mora da se uci iz knjiga za srednju ili gimnaziju? E da ne zaboravim, da li nesto vrede pripreme ili ne???? POzzzzzzz svima!!!

E Cacili i ja upisujem ek.fax... Danas sam bila tamo i uplatila pripreme.... Ja idem na njih, pa šta bude...... vidimo se tamo.....
;);)

Pozdrav svima, brucos sam ek faxa u Kragujevcu, a zanima me sta je potrebno da bih se prebacio u Beograd. Godinu cu nadam se zavrsiti u roku, pa treba li dati neku razliku predmeta, i da li ce to sto sam na budzetu i dalje vaziti. Molim one koji su navedeno uradili da mi odgovore kako oko toga... Thx

Mozes to da uradis, ukoliko das sve ispite. Znam jednog kolegu koji se prebacio. Mada...
iza te transakcije verovatno stoji neko. Ne razumem zasto hoces da se prebacis? Uzivaj tamo gde si. Kragujevac je jako lep grad, ljudi su otvoreniji nego u Bg, a kolege na faksu manje uce i vise se zezaju. Ali dobro, mislim da ces promeniti misljenje do jula. Ja se po nekad kajem sto nisam upisala tamo faks.:?:

Back