EKONOMSKI FAX U BGD-U VS.OSTALI EKONOMSKI FAKULTETI

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cool_faca86:
Cao ljudi... ja sam prva godina na ekonomiju u NS...ono suboticki fax, ali odvojeno odeljenje... toliko mi je strava da planiram da se prebacim u bg sled. god... uveli ovu bolonju...haos, predavanja obavezna, dobijas minuse na gluposti, tipa potpisite se, na kraju predavanja prebrojavanje i ako ima visak nasumicno brisu, ako neko galami,cela grupa dobije minus, predavanja traju po sat i po,dva pa onda pauza, za potpise moras da polozis kolokvijum... organizacija nula, ne znam ni koji mi uslov da upisem II...bezveze... sto se tice bg, cula sam od drugara koji su tamo da je matematika i osnova u I teske, mnogi su iz mat. isli na privatne casove...poz

Ovde u Bg je mnogo bolje stanje. Ne upisuju (maximum 4-5 puta u semestru), nema negativnih, svi dolaze na vreme :)

Lejdi Di:
gde ste moje daj boze buduce kolege ;) ?
mene je jako uhvatila panika,pa sam isla sad na neke sajtove i vidim tamo pishe dovoljno je 60 bodova za studiranje na daljinu! 'el bi mogao neko da mi objasni shta je to?jel smesh na predavanja,vezbe,u cemu je fora? pozzic!

ma smes sve, i jos + manje placas... ove godine ljudi su isli i na predavanja i na vezbe, sve kao i ostali.

ali inace to ne bi trebalo da bude tako. kako mi se cini, daljinci su osmisljeni da malo rasterete guzve na faxu, i tim ljudima s vremena na vreme se dostavlja materijal koje gradivo se prelazi na redovnim predavanjima, sta do kad treba da predju, imaju pristup nekim delovima sajta ekof-a gde mogu da skidaju prezentacije sa predavanja (mada mi se cini da im to daju i na cd-ovima). a ukoliko das uslov (nisam sigurna da li ce sledece godine biti 5 ili 7 ispita) ide se direktno na budzet...

ja sam polozila makroekonomiju proslog juna,spremala sam nekoliko dana iz knjiga,i nesto sto sam ranije ucila za drugi kolikvijum posto prvi nisam ni pipnula,nisam imala pojma kako sam uradila,esejska pitanja kad sam ucila nisam sve ni presla i na ispitu sam izvlacila iz malog mozga.
bitni su jako grafikoni,ono na zaokruzivanje uglavnom moze na osnovu logike da se uradi,a esejska lupaj sta stignes....nije rem tezak u sustini,al bitno je da razumes ono crtanje jer mislim da bi bubanje toga malo teze islo :?

Back