ekonomski fax BG-vreme pripreme za prijemni

• Začetnik teme Začetnik teme mlada&neiskusna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

mlada&neiskusna

Gost
Ljudi,majke vam, moze li prijemni za ekonomski fax BG da se spremi za manje od mesec dana,naravno imajuci u vidu da za izborni naravno necu uzeti matematiku?(a izborni su jos osnovi ekonomije,poslovna ekonomija i informatika) Imam jos jedno pitanje,naravno za studente ovog fakulteta, koliko je uopste zastupljena matematika i koje oblasti se najvise rade?

mlada&neiskusna:
Ljudi,majke vam, moze li prijemni za ekonomski fax BG da se spremi za manje od mesec dana,naravno imajuci u vidu da za izborni naravno necu uzeti matematiku?(a izborni su jos osnovi ekonomije,poslovna ekonomija i informatika) Imam jos jedno pitanje,naravno za studente ovog fakulteta, koliko je uopste zastupljena matematika i koje oblasti se najvise rade?

ja nisam na ekonomskom....ali ga upisujem( valjda)
ove godine...
i veruj mi da nisi jedina koja tek pocinje da sprema.
ja idem na pripreme i veruj mi da ni tamo niko nista nije ucio,mozda samo njih par..

niko nema vremena pored skole...ma opusteno "buduca koleginice" samo ti pocni ovih dana punom parom.. :)

Opusteno mozes da ga spremis za 2-3 nedelje, pogotovo ako znas iz gimnazije sto god. Ja sam isao u tesku gimnaziju pa sam dosta znao i nije trebalo puno. Kako god da okrenes mislim da za 3 nedelje moze.

Sto se mate na faksu tice, nema je nesto preterano tj to sto ima posle matematike su uglavnom po integral i izvod tu i tamo. Dakle nista strasno.

Back