EKONOMSKE POSLEDICE eventualne POBEDE RADIKALA- by Danica Popovic

Hvala.
Sto nas dovodi do sledeceg pitanja. Jesu li tekstovi po raznim blogovima relevantni za raspravu? Treba li sada da iskopamo dva teksta u kojima neki drugi ljudi govore nesto suprotno?:cool:
.

pa ajde nađi neki "suprotan" pa da i to pročitamo:rolleyes:

alo ...nemojte tako avansno i bez pokriča da nabadate

bit će mi neopisivo drago da me neko ovde barem jednom demantira pošteno u nečemu

ja sam odmah spreman da mu se javno ispričam i kupim gajbu pive kad dođem u Bg...(naravno ne mora da je pije samnom u društvu ako neće):mrgreen:

al stvarno

Hvala.
Sto nas dovodi do sledeceg pitanja. Jesu li tekstovi po raznim blogovima relevantni za raspravu? Treba li sada da iskopamo dva teksta u kojima neki drugi ljudi govore nesto suprotno?:cool:
Ali, sa druge strane, dobro je da si dao link jer je nesto drugo strasno do neba.
A to je naslov bloga i kome je namenjen.
Znaci li to da svi studenti III godine koji slusaju ovaj predmet, ne smeju da glasaju za srs? Ili smeju ali samo ako nikome ne kazu?:shock:
Gospodja je fasista na kvadrat i treba joj momentalno zabraniti da predaje bilo sta bilo kome.

Evo ja sad bacio pogled na blog! Ona, ili je totalna kretenka ili pokusava da ljude yebe u zdrav mozak!

Zar ta spodoba zaista predaje na faksu? :shock: :shock: :shock:

А са друге стране, последице победе демократа .
Остајемо без Јужног тока ( или потока. ) Даклем нема гаса, јер НАБУКО иде кроз Бигарску, Румунију. Мађарску, како год било .
Постајемо војна база Нато пакта, и први ешалон у борби против Русије.
У ЕУ наравно не улазимо и овоко и онако, тако да није битно .
Војводину одвајају од Србије.
Албанци са Југа Србије праве демилитаризовану зону, то јест зону без били каквих снага реда из Србије. Српска ввојска се додатно девастира.

Постајемо војна база Нато пакта, и први ешалон у борби против Русије. .

:lol::lol:

ajd pogledaj malo kartu i obrati malo pažnju koje sve u NATO savezu....zatim malo vidi koliko zemalja tvore istočno europski NATOraketni štit pa pogledaj gde je Srbija u celoj toj priči...pa malo mučni glavom...možda i shvatiš poEntu kako si sad lupio NEVIĐENO:roll:

Hvala.
super, to bi bash bilo pozeljno.
bolje nego jeftine kvalifikacije 'ova spodoba, kretenka' i slicne gluposti i nekultura. ajmo neki text
Ali, sa druge strane, dobro je da si dao link jer je nesto drugo strasno do neba.
A to je naslov bloga i kome je namenjen.
Znaci li to da svi studenti III godine koji slusaju ovaj predmet, ne smeju da glasaju za srs? Ili smeju ali samo ako nikome ne kazu?:shock:
Gospodja je fasista na kvadrat i treba joj momentalno zabraniti da predaje bilo sta bilo kome
.
ne znaci to. ako se raspitas medju njeim studentima, zaista nemaju problema zbog svoj eventualnog politichkog stava. mozda nisi navikao na ideju da svako slobono misli
a ona, kao profesor i strucnjak, ima pravo i treba da se izjasnjava.
chemu frka?

super, to bi bash bilo pozeljno.
bolje nego jeftine kvalifikacije 'ova spodoba, kretenka' i slicne gluposti i nekultura. ajmo neki text

ne znaci to. ako se raspitas medju njeim studentima, zaista nemaju problema zbog svoj eventualnog politichkog stava. mozda nisi navikao na ideju da svako slobono misli
a ona, kao profesor i strucnjak, ima pravo i treba da se izjasnjava.
chemu frka?
Frka je u tome da zena propagira svoj politicki stav svojim ucenicima. Nista drugo.
Naslov bloga kaze da je namenjen studentima II godine i tako dalje.
Ko je nju ovlastio i dao joj za pravo da koristi svoj polozaj univerzitetskog profesora da bi svojim studentima iznosila svoje politicke stavove?
Da se razumemo, da ona ima jedan blog namenjen studentima koji ce obradjivati ekonomske teme vezane za njena predavanja i ispite a drugi za izrazavanje politickog stava, ne bih ni zucnuo.
Ovako, mislim da je ovo skandal i da bi neko od nadleznih trebao da reaguje i da je upozori na ponasanje.
Zamisli da neki profesor etf-a pocne da objasnjava svojim studentima da ce elektroni prestati da se usmereno krecu ako ds pobedi na izborima?:cool:

čemu odmah pljuvačina?:confused:
pa žena u podosta segmenata dovoljno realno govori...vidi se da dobro barata i materijom i terminologijom...a ne ko radikalni, ali i demokratski blok...uglavnom demagogijom...

žena je predočila jednu od verzija kako bi se stvari mogle odvijati ukoliko dođu radikali na vlast....

bilo bi lepo od tebe ...da kad se već ne slažeš s opisanim u njenom tekstu daš neki pravovaljani kontraargument ili neku svoju tezu:idea: a ne da pljuješ avansno...jer eto prismrdelo je možda na neku podvalu

ovo što je žena napisala lako može da se desi...

NARAVNO postoje više verzija i ne mora da bude tako ...ukoliko se promeni retorika radikala i na kraju postane neka više "light" nego što je sad od strane radikala

sve ovisno kako će se postaviti...budu li vukli neke poteze ko SM&ekipa 90ih moglo bi bit JOŠ i gore

al dobro živi bili pa videli

Ko tebe sta pita. Gledaj tamo sta se u tvojoj lepoj desava.

nema kontraargumenata...:!::?:

tako sam i mislio:mrgreen:

Imala je ona svetlih momenata ali ovo joj po meni nije trebalo.

Zašto? :confused: Istina nije uvek prijatna. Tako je kako je. Žena je potpuno u pravu i ovo jeste prognoza koja će se obistiniti ukoliko radikali dođu na vlast. A mislim da je dovoljno stručna da iznese stav javno. U svakom slučaju kompetentnija od "čuvenog ekonomskog stručnjaka" Tomislava Nikolića - srednja stručna sprema - kandidat za premijera Srbije. Sačuvaj Bože.:roll:

Zašto? :confused: Istina nije uvek prijatna. Tako je kako je. Žena je potpuno u pravu i ovo jeste prognoza koja će se obistiniti ukoliko radikali dođu na vlast. A mislim da je dovoljno stručna da iznese stav javno. U svakom slučaju kompetentnija od "čuvenog ekonomskog stručnjaka" Tomislava Nikolića - srednja stručna sprema - kandidat za premijera Srbije. Sačuvaj Bože.:roll:

a vidiš kako tema polako pada u zaborav...kad se nema protuargumenata od strane radikala...:idea::idea:

baš čekam da se javi neki ekonomski patriJotski ekspert pa da pobije uvodnu tezu....ali nema ga:!::!::!:

al eto podigao ja opet malo na vrh prve strane pdf Politike...čisto da se ne zaboravi:mrgreen:

:lol::lol:

ajd pogledaj malo kartu i obrati malo pažnju koje sve u NATO savezu....zatim malo vidi koliko zemalja tvore istočno europski NATOraketni štit pa pogledaj gde je Srbija u celoj toj priči...pa malo mučni glavom...možda i shvatiš poEntu kako si sad lupio NEVIĐENO:roll:

Какве везе има географија у опште. Ви Хрвати, Румуни, Бугари, Мађари сте имали боље односе са НАТО пактом, али смо само ми ишли у Украину да помажемо Наранџасту Револуцију. Нико из поменутих држава, само ови наши из отпора. ( Издајници) Ал шта ти знаш о томе.

Ovu damu poznajem, radi sa mnom. Strucnjak u PM ...

jasno je da ovaj clanak nema veze blage sa zivotom i da predstavlja narucen tekst od strane demokratske stranke da bi se jos eto malo zapljunula opozicija, i da vec ako ne mogu da dokazu i pokazu da su oni bolji, da makar probaju da dokazu da su ovi drugi gori od njih.

standardna kampanja plasenja od strane demokratske stranke i ostalih lopova , mafijasa i kriminalaca okupljenih oko ove interesne grupacije za pljacku drzave i gradjana ove zemlje.

Ne znam za ekonomske posledice eventualne pobede radikala, ja gledam sta se danas desava a to je:
berza pada, ulja u prodavnicama nema, a kad se bude pojavilo bice puno skuplje, broj nezaposlenih raste, standard opada i sve to pod vlascu DEMOKRATA.
Odavno je poznato da je napad najbolja odbrana a ova vlast od 2000. je postala strucnjak (osim u pljacki) u napadima ove vrste i ispiranju mozga narodu...

Meni su jasni svi ti vladini analiticari - sta govore i zasto to govore, ono sto mi nije jasno je da postoje ljudi koji u to veruju vise nego sopstvenim ocima...

P.S. Torrente, jesi li mi bezecovao koji litar ulja? Evo ja cuvam par kg secera za tebe... ;)

Ne znam za ekonomske posledice eventualne pobede radikala, ja gledam sta se danas desava a to je:
berza pada, ulja u prodavnicama nema, a kad se bude pojavilo bice puno skuplje, broj nezaposlenih raste, standard opada i sve to pod vlascu DEMOKRATA.
Odavno je poznato da je napad najbolja odbrana a ova vlast od 2000. je postala strucnjak (osim u pljacki) u napadima ove vrste i ispiranju mozga narodu...

Meni su jasni svi ti vladini analiticari - sta govore i zasto to govore, ono sto mi nije jasno je da postoje ljudi koji u to veruju vise nego sopstvenim ocima...

"Виша класа у Србији броји око 50.000 припадника, средња око 800.000, у нижој класи је око два и по милиона људи. Међу припадницима средње класе је око 100.000 оних који јој формално припадају, али не могу да реализују тај свој положај. То су факултетски образовани људи, без посла, чији родитељи припадају средњој класи. За разлику од других транзицијских земаља где је готово занемарљив број високообразованих без посла, у Србији их је много више него што би то било пожељно – резултати су прошлогодишњег истраживања Института за социолошка истраживања."
http://www.politika.co.yu/rubrike/D...sto-hiljada-zivi-ostali-prezivljavaju.sr.html

...a ovi lazu li lazu narod a sve po nalogu novog Milosevica...:mrgreen::cool::cool:

Back