Nacuo sam da se prilikom registracije placa 12000 dinara za automobile teze od 1000 kg naime ekoloske takse?koliko je ovo tacno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacuo sam da se prilikom registracije placa 12000 dinara za automobile teze od 1000 kg naime ekoloske takse?koliko je ovo tacno?
Nema to veze sto ti je auto 1200 kg,fiksno je za sve,preko 1000 kg placa se 12000.hahahaha, pa moja imaju tonu i dvesta
tačno 12000![]()
E pa sta ce ti toliko automobilaEDIT: ako je tako onda ja imam da platim milionsku taksu na sve svoje automobile ;s
Jel polovan ili nov?Al ste me isprepadali sa ovom temom, kad sam procitao naslov, oladio sam se!
Pre 2 meseca sam kupio auto koji je 1150kg tezine
Slazem se da su lopovi na vlasti (kao i uvek), ali to bi im bilo poslednje.
i sta dobijas time?? ti bas zelis u zatvorjedino kako mozemo da se spasimo jeste da se organizuju masovne demonstracije u beogradu sa ciljem rusenja sadasnje lopovske vlasti koja vozace automobila pljacka na svakom koraku.
Jel polovan ili nov?
Niko nije dobro razumeo.
Placa se ekoloska taksa po toni 12000 dinara na nova vozila prilikom uvoza.
Ja samo cekam da tako nesto uvedu i na polovnjake jer carina zbog EU ide na 2,5% sa sadasnjih 5% pa ta razlika mora nekeko da se namiri.
Na ulicama je sve vise vozila bez tablica tako da mislim da im je bolje da taj problem rese umesto toga koliko ce se uzimati para u 2012-toj godini!
prakticno 95% automobila placace vecu registraciju vozila za 120 evra
jedino kako mozemo da se spasimo jeste da se organizuju masovne demonstracije u beogradu sa ciljem rusenja sadasnje lopovske vlasti koja vozace automobila pljacka na svakom koraku.
pa sad.. koliko je to pametno s obzirom da su kazne sve gore... a ovaj napaceni narod nema sta da jede...Pa neko mora i tamo da ode zarad visih ciljeva!
Ali ako ce to da skrati muke ovog naroda onda je mala zrtva da Tihi ode u zatvor!![]()
Daj link?Apsolutno si u pravu, sad sam i ja to procitao na netu.
Znaci li to da se ta ekoloska taksa ne placa za domaca vozila,tj. punto clasic(ako ima neki model eventualno tezi od 1000 Kg)?Niko nije dobro razumeo.
Placa se ekoloska taksa po toni 12000 dinara na nova vozila prilikom uvoza.
Ja samo cekam da tako nesto uvedu i na polovnjake jer carina zbog EU ide na 2,5% sa sadasnjih 5% pa ta razlika mora nekeko da se namiri.
Na ulicama je sve vise vozila bez tablica tako da mislim da im je bolje da taj problem rese umesto toga koliko ce se uzimati para u 2012-toj godini!