Ekološka svijest u Srba

• Začetnik teme Začetnik teme bahir
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj molim te da nam solis pamet ovde o higijeni, jer sve ali pazi sve pacijentkinje koje imam, koje nam dodju na ooperaciju, koje su "vase" bazde na kilometar i dodje mi da povratim i hranu od proslog meseca koju sam pojela... Zato trk`u kupatilo, pod hitno! A da ne govorim,pogotovu leti recimo kas stojim na semaforu...

Izvini a ko si ti...ti to mozda hoces da nam kazes kako ti radis u zdravstvu...to nas ovde ne zanima..razumes...a ti prvo pomirisi sebe pa komentarisi o drugima...I izvini ,sta to smatras pod "vase'...Generalizovanje i vredjanje ljudi bilo koje nacionalnosti zasluzuje da se ova tema ugasiiiiiiii.....

Тема је очигледно бедан и неуспели покушај приказивања Србије као најпрљавије државе на свету те из тог разлога .
...
katanac%20logo.jpg

Izvini a ko si ti...ti to mozda hoces da nam kazes kako ti radis u zdravstvu...to nas ovde ne zanima..razumes...a ti prvo pomirisi sebe pa komentarisi o drugima...I izvini ,sta to smatras pod "vase'...Generalizovanje i vredjanje ljudi bilo koje nacionalnosti zasluzuje da se ova tema ugasiiiiiiii.....

Uopste nije poenta ko je koje nacije i ko gde radi! Vec kazem iz iskustva, jer upravo takvi/takve sole normalnim ljudima pamet po forumima o higijeni!
Sebe sam pomirisala i mirisem na Jàdore od Dior-a trenutno!

tema nije postavljena dobronamerno i u cilju konstruktivne diskusije.
odredjeni forumasi su dosli ovde samo sa namerom da vredjaju sve gradjane jedne zemlje a to necemo ovde gledati.laci je jednog likvidirao trajno :mrgreen: pa se vijamo u sledecem krugu :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back