Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 35.729
Nadgrobni, za Ejmi,...
ali tamo negde... !!!
.
Tamo negde...daleko daleko..kraj mora ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadgrobni, za Ejmi,...
ali tamo negde... !!!
.
A Zoran Radmilovic, Bata Stojkovic?
Tamo negde...daleko daleko..kraj mora ?
Zoran Radmilovic vec ima spomenik ispred ateljea...
posecuj malo pozorista![]()
Ne kraj mora, možda između 2 reke...,
i ne na Kališu..., već na Orlovači,
pomenuti nadgrobni... !?
Ne zivim u Beogradu, ali drago mi je ako ima.
A Bata Stojkovic?
A Bata Stojkovic? Pa Mira Stupica, pa Mira Trailovic, pa Ckalja, zasto da ne?
A Bata Stojkovic? Pa Mira Stupica, pa Mira Trailovic, pa Ckalja, zasto da ne?
posetu beogradu ne cini samo klopanje u meku
nekad obidji i nesto drugo
za batu stojkovica je bila peticija.. ne znam kako se zavrsila..
kako god okenemo spomenici su vise namenjeni zasluznim gradjanima..glumci..umetnici..to su samo "face" koje se vise eksponiraju i prepoznatljiviji su "obicnom" svetu ali sustinski postoje ljudi koji su daleko pre zasluzili tako nesto...
a inace ovo oko ejmi me podseca na brus lija
licno nemam nista protiv ali...ne vidim ni zasto![]()
Ima ispred Ateljea 212 spomenik Kralju Ibiju u tumacenju Zorana Radmilovica.
Ima scena u filmu Sabirni Centar u kojoj Bata Stojkovic pita Bodgana Diklica: "Jelte... a ko ovim kipovima kida glave?"
posetu beogradu ne cini samo klopanje u meku
nekad obidji i nesto drugo
za batu stojkovica je bila peticija.. ne znam kako se zavrsila..
kako god okenemo spomenici su vise namenjeni zasluznim gradjanima..glumci..umetnici..to su samo "face" koje se vise eksponiraju i prepoznatljiviji su "obicnom" svetu ali sustinski postoje ljudi koji su daleko pre zasluzili tako nesto...
a inace ovo oko ejmi me podseca na brus lija u mostaru
licno nemam nista protiv ali...ne vidim ni zasto![]()
Može na Orlovači, tamo stalno duva.
A narkomani vole kad se duva.
bolje ejmi nego zorica brunclik zaebiel ti lakse
![]()
mnogi nezasluzni imaju svoj spomenik, nista novo ni u svetu ni kod nas. mene jedino fasciniraju oni sto su izricito protiv a da im je jedini argument nacin njene smrti.
Шта фали?
Ако не смета оно кубе код Музеја војног што би неком Ејми сметала?
Ја стварно не знам ШТА ЈЕ ТЕБИ, човече???!!!
У свакој нормалној држави ПОСТОЈЕ ОДРЕЂЕНИ ВРЛО СТРОГИ КРИТЕРИЈУМИ да би се некоме подигао споменик у великом граду.
Хајде наведи неке РАЗЛОГЕ БЛИСКЕ ЗДРАВОЈ ПАМЕТИ а који су пре свега давање одређеног доприноса култури, уметности и животу грађана Србије због којих би тој Ејми требало подићи споменик ни мање ни више него на Калемегдану .... па то је такав идиотизам, примитивизам и испољавање малограђанског духа којим је инфицирана Србија да немам речи... у Београду је концерт отказан због пијанства и дроге - и чему онда СПОМЕНИК???
Таква иницијатива је толико бесмислена и глупа да немам речи... и само доказује да овај град после постављања споменика оном муслиману на Ташмајдану само зато што је његов син то платио - постаје најобичнија вукојебина...
ja mislim da je totalno kul imati u gradu spomenik persone iz azejrbedžana![]()
To što vi ne razumete šta je Ejmi uradila u muzici ne daje vam za pravo da napadate ovu inicijativu.
azerbejdjanci su bar dali pare za to![]()
Možda bih se složio sa tvojom konstatacijom da se radi o bilo kom drugom izvođaču iz zapadnog mainstream miljea, to bi bilo zaista degutantno ali to ne važi i za Ejmi.
Njen doprinos bih najkraće opisao kao povratak muzike na estradno-zabavljačku scenu te ohrabrenje za mnoge ljude koji sviraju da nastave to da rade umesto da ulažu u koreografiju, stiliste i ostale periferne gluposti koje su poslednjih decenija muziku pretvorile u splačinu ophrvanu egzibicionizmom.
To što vi ne razumete šta je Ejmi uradila u muzici ne daje vam za pravo da napadate ovu inicijativu.
No slažem se sa konstatacijom da spomeniku nije mesto na Kališu, no ni mnogima koji ga tamo imaju nije ali niko od vas ne pravi pitanje oko toga.
azerbejdjanci su bar dali pare za to
njena zarada je bila procenjena na oko 10 miliona godisnje.. neka iz zaostavstine odvoje pare za parkic sa bistom![]()
i da nisu dali pare, imati spomenik lika iz azejrbedžana je uber kul![]()
Ало, брееееее... изволи и подигно споменик ЕЈми у свом дворишту.... стварно те не разумем, схвати човече ДА БИЛО КОЈИ СПОМЕНИК КОЈИ СЕ ПОДИЖЕ У СРБИЈИ ТРЕБА ДА ИМА ВЕЗЕ СА СРБИЈОМ, СРБИМА, БЕОГРАДОМ.....
споменици су КУЛТУРНО-ИСТОРИЈСКА БАШТИНА ЈЕДНОГ НАРОДА.... какве везе има Ејми са нама???
Ја не спорим њене музичке квалитете и заслуге - АЛИ ТО НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА НАМА...
Cuti, pravicemo se da ga ne vidimo kad setamo.
P.S. Salu na stranu, park je zaista lep, cak se i meni svidja.A spomenik - ko mari za to?
![]()
e kad si vec bila tu, atelje ti je na 5 ... 10 minuta lakog hoda odatle![]()