- Poruka
- 426
Starenje različito utiče na poznate dame u Holivudu, dok se jedne ponosno prepuštaju prirodni, druge odlaze u ruke plastičnih hirurga ili fotošopa.
Nimalo nije strano da žene nakon četrdesete, podvrgle se plastičnim operacijama ili odlučile na prirodno starenje, nailaze na osude javnosti.
A isto tako je poznato da se starenje, bore i seda kosa slavnim glumicama i pevačicama u Holivudu ne prašta, čak najčešći scenario je da zapravo slavne dame prolaze kroz strašnu torturu jezivih komentara,brutalnih prozivki i uvreda.Ejdžizam je veoma popularan u Holivudu, a kako je on uticao na dame Holivuda i kako se s godinama bore s predrasudama?
https://wanted.mondo.rs/Vesti/Showb...poznate-zene-Holivuda.html?gallery=1&image=AD
Bivša manekenka, glumica i spisateljica, Paulina Poriškova, vrlo je glasna i otvorena oko 'ejdžizma'. U svojim jutjub videima i postovima na Instagramu često iznosi probleme s kojima se susreću žene koje izađu iz "cveta mladosti". Pozvala je sve vršnjakinje da slave same sebe, sve bore i nesavršenosti koje dolaze s godinama. "Ja sam nešto između Dženifer Lopez i Beti Vajt" uporedila je samu sebe navodeći da u tu zlatnu sredinu spada većina žena njenih godina.
"Ponekad je karijera završena nakon četrdesetog rođendana… mislim stvarno završena", objavila je Hale Beri na svom Tviter profilu.. "Nikad nisam mislila da ću glumiti tu ulogu s 54 godine. Jesam, i označavam promenu. Ja sam čisti dokaz", izjavila je s ciljem podsticanja žena da im godine ne postavljaju granice u karijeri. Hale vežba šest puta nedeljno i nikad se nije pričalo o tome da je nešto radila na sebi.
Nimalo nije strano da žene nakon četrdesete, podvrgle se plastičnim operacijama ili odlučile na prirodno starenje, nailaze na osude javnosti.
A isto tako je poznato da se starenje, bore i seda kosa slavnim glumicama i pevačicama u Holivudu ne prašta, čak najčešći scenario je da zapravo slavne dame prolaze kroz strašnu torturu jezivih komentara,brutalnih prozivki i uvreda.Ejdžizam je veoma popularan u Holivudu, a kako je on uticao na dame Holivuda i kako se s godinama bore s predrasudama?
https://wanted.mondo.rs/Vesti/Showb...poznate-zene-Holivuda.html?gallery=1&image=AD
Bivša manekenka, glumica i spisateljica, Paulina Poriškova, vrlo je glasna i otvorena oko 'ejdžizma'. U svojim jutjub videima i postovima na Instagramu često iznosi probleme s kojima se susreću žene koje izađu iz "cveta mladosti". Pozvala je sve vršnjakinje da slave same sebe, sve bore i nesavršenosti koje dolaze s godinama. "Ja sam nešto između Dženifer Lopez i Beti Vajt" uporedila je samu sebe navodeći da u tu zlatnu sredinu spada većina žena njenih godina.

Nikol Kidman ne prihvata standarde, već ih sama postavlja. U svojim ranim četrdesetima primetila je da više ne dobija uloge pa je odlučila osnovati svoju produkcijsku kompaniju. Sama je režirala filmove i pisala scenarije kako bi ostala u industriji i nastavila sa glumom. "Kao većina žena u drugim industrijama, bila sam frustrirana", navodi Kidman za The Mail on Sunday's You magazin. "To je to. Prošla si taj dobri period i sada kad si u četrdesetima više nismo zainteresovani za tvoje ideje niti ko si ti kao žena", rečenice su koje Nikol Kidman ne želi više da čuje. Svojim trudom uspela je da sačuva ime u industriji, ali nažalost, popustila je pred pritiscima pa je neko vreme imala zaledjeno lice."Ponekad je karijera završena nakon četrdesetog rođendana… mislim stvarno završena", objavila je Hale Beri na svom Tviter profilu.. "Nikad nisam mislila da ću glumiti tu ulogu s 54 godine. Jesam, i označavam promenu. Ja sam čisti dokaz", izjavila je s ciljem podsticanja žena da im godine ne postavljaju granice u karijeri. Hale vežba šest puta nedeljno i nikad se nije pričalo o tome da je nešto radila na sebi.
:format(jpg)/f.elconfidencial.com%2Foriginal%2F09a%2Fea5%2F392%2F09aea539259830c7e12701ba3d6de10c.jpg)