Ej Decaci jeste li sikreni kada ste pijani?

• Začetnik teme Začetnik teme zamisli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DisMisaL:
@zamisli

Ljudi potisnu nekog unutar svoje podsvesti, i piće (ili nešto drugo) pobudi ta sećanja. Ali ona nisu razlog da u njima živimo. Lepo je (nije) to što ti očekuješ da te neko nazove, lepo je (nije) to što pamtite jedno drugo, ali razumi da ne možete živeti u onome što je bilo. Nije pošteno, prema sebi, prema drugom, prema nekim novim ljudima. Jer ukoliko gledate u prošlost i u njoj nalazimo tu potrebu za nekim, teško da možeš da se ostvarite danas, tj da živite neke nove lepe trenutke. Dakle, ukoliko te zove/zoveš, i ukoliko vam je jedini razlog sećanje kako je bilo, bez želje da nešto tek bude, ili iz straha da bi zeznuli i ono što je bilo, bolje nemojte. Toliko je izbora u životu, toliko raskrsnica, da je nezamislivo stalno se vraćati na isto. Jednostavno gledaš da se poklope pravci, i idete. Ukoliko on ne može trezan, ne vredi da ga opijaš.

Verovatno olako završavate te veze. Ostane nešto nedorečeno, pitanja koja nisu dobila odgovor ili nisu bila ni postavljena. Ne proživite nešto što bi možda trebali, ali bez obzira na to dajete i previše značaja nekim momentima koji su bili samo početak, ne i razrada cele priče. Ostavite je nezaključenu, i onda vas proganja, i predugo, posebno u trenucima kada ste slabi i osetljivi (jesi li primetila da se neke stvari kod tebe ponavljaju kad spremaš ispite, npr, ili dok je on pripit).

Covece ti me uvek raznezis!! :? :cry: Pa sta je s tobom? Tacno je SVE sto si reko tj sa svim se slazem!!! :shock: A sta si u horoskopu? :)

@DisMisal
znas to nesto nedoreceno sto ti pomenu me najvise i nervira...ali valjda na neka pitanja nema odgovora...
znas sta je najsmesnije to sto ni jedno od nas dete nije,a ko deca se ponasa. Da sam samo ja ta koja se jos uvek seca rekla bih '"ma luda sam", ali i on je tako detinjast...naoije se pa zove.Ali ne javljam se vise, ali ipak se setim kada god vidim da je zvao...
Hvala za razumevanja, i vreme

Back