Serbian Pride
Zainteresovan član
- Poruka
- 200
Gledao sam i nigde nisam naso temu kako se pravi eier aufstrich a verujem da bi neki voleli da prave sami nego da kupuju u supermarketima ...
Lako i brzo se pravi a uzitak je jesti bar meni

::
Skuvaju se dobro 4 jaja (ja ih vek kuvam dok ne krene da puca ljuska ) ( primera radi moze i vise ko zeli onda se sipa vise majoneza,soli i bibera )
Zatim se skuvana jaja oljuste i ubace u blender

Uploaded with ImageShack.us
Posle dosipajte majoneza sad nzm koliko tacno ja to sipam odokaitvno pa ide sigurno 150-200 ml
Posle sipajte malo soli i bibera i izmesajte u blenderu
Probate (neko voli kada nije slano neko voli slanije ) dosipajte jos malo soli i bibera ...(nemojte preterivati sa biberom ) i opet izmesajte ...
Nakon toga kada ste zadovljni rezultatom spremo je da se namaze na hleb i uziva
Ako ne pojedete sve odmah stavite u frizder nece mu nista faliti da stoji par dana ....
Prijatno
Lako i brzo se pravi a uzitak je jesti bar meni

::
Skuvaju se dobro 4 jaja (ja ih vek kuvam dok ne krene da puca ljuska ) ( primera radi moze i vise ko zeli onda se sipa vise majoneza,soli i bibera )
Zatim se skuvana jaja oljuste i ubace u blender

Uploaded with ImageShack.us
Posle dosipajte majoneza sad nzm koliko tacno ja to sipam odokaitvno pa ide sigurno 150-200 ml
Posle sipajte malo soli i bibera i izmesajte u blenderu
Probate (neko voli kada nije slano neko voli slanije ) dosipajte jos malo soli i bibera ...(nemojte preterivati sa biberom ) i opet izmesajte ...
Nakon toga kada ste zadovljni rezultatom spremo je da se namaze na hleb i uziva

Ako ne pojedete sve odmah stavite u frizder nece mu nista faliti da stoji par dana ....
Prijatno