EХперти за ЉиС у влади Србије

SURbel

Buduća legenda
Poruka
36.560
Елем, по директној препоруци Гибице супермодератора, отварам ову тему о сексуалном животу 'високопозиционираних политичара' који својим 'старлетама' дају место саветница у влади и дипломатске пасоше, а успут их обасипају становима, џиповима и путовањима на егзотичне дестинације, и све то, претпостављам - од своје уштеђевине. :per:

Nezakonitim zapošljavanjem Ministarstvo spoljnih poslova je od najuglednije državne institucije postalo utočište za ljubavnice političara i moćnika. - Блиц

Дакле, шта ЉиСовци мисле о свему томе? :) Да ли сматрате да пикантерије из њиховог сексуалног живота вреде сваку парицу коју узму од вас?

DOSIJE: DRŽAVNE STARLETE Sladak život razmaženih bogatašica

Mlade su, atraktivne, imaju diplome privatnih fakulteta i sve su primljene u Ministarstvo spoljnih poslova uz urgiranje političara dok je ministar bio Ivan Mrkić.

430524_ckm-foto-milovan-knezevic-7_ff.jpg

Marija Grujić

Novim perjanicama srpske diplomatije zajedničko je i to da uglavnom potiču iz bogatih porodica, bliske su moćnicima, vole skupe automobile, egzotična putovanja, firmiranu garderobu.

Ovo bi, ukratko, mogli da budu kriterijumi za prijem u MSP u periodu Mrkićevog ministrovanja od 2012. do 2014. godine.

Njima posao nije bio potreban toliko zbog novca koliko zbog prestiža. Da bi mahale diplomatskim pasošima i hvalile se da rade u Ministarstvu. Nijedna nije imala profesionalne ambicije. Zaposleni u MSP, koji su iz opravdanih razloga želeli da ostanu anonimni, opisuju kako je izgledao rad zaposlenih „preko veze“.

NA POSLU SU PROVODILE DVA SATA DNEVNO
- Dolazile su na posao u 11, ostajale po dva sata i potom odlazile kući. Nevena Lojović bila je čest gost u kabinetu ministra Mrkića. Uvek je imala mnogo nakita na sebi, skupu garderobu i torbe od po nekoliko hiljada evra - priča izvor „Blica“ iz MSP.

Na pitanje kako se zaposlila u Ministarstvu, Lojovićeva je kolegama govorila da „njen tata poznati zlatar (?!)“.

- Otac joj je iz Kragujevca i ponosno je pričala kako je prijatelj Tomislava Nikolića. I ona ima zlataru u Beogradu, a zaposlenima u MSP je čak nudila povlašćene cene ukoliko bi kupovali kod nje - kaže naš sagovornik.

On ističe da je Lojovićeva pričala kako je otpustila radnicu u zlatari pa je jedno vreme izlazila s posla već oko 12 kako bi sama radila drugu smenu. Takođe, postala je veoma bliska s Marijom Grujić, a i sličnog su materijalnog statusa i interesovanja.

Tomina veza

Zanimljivo je i da je u slučaju Grujićeve veza bio Tomislav Nikolić.
- Marija je pričala da je njen dečko poznati skijaš i da radi nešto sa predsednikom Nikolićem, kao i da je ona preko te veze stigla u MSP - kažu naši sagovornici.

Na Fejsbuk profilima Grujićeve i Lojovićeve očigledna je raskoš o kojoj naš izvor govori. Iritirale su zaposlene pričama da im niko ništa ne može i da će tu dočekati penziju.

Kada je reč o Vanji Hadžović, ona je u MSP, po rečima samog Mrkića, došla na preporuku funkcionera SPS Branka Ružića. Nakon što je pokrenuta afera, povukla se sa društvenih mreža, ali i iz Ministarstva.

Dušica Jevđenović, koja je u žižu javnosti dospela kada je suzavcem napala policajce i pritom se pozvala na diplomatski pasoš, takođe ima nešto zajedničko sa prethodnicama - luksuzan život, automobili, skupi izlasci, šampanjac...

1. Marija Grujić
VERENIK KOD NIKOLIĆA

636689_marija1-foto-facebook_ff.jpg

Završila „Megatrend“ i bez iskustva došla u MSP
Njen verenik je izvesni Nebojša, zaposlen ili blizak Predsedništvu i Tomislavu Nikoliću
Slikala se za muške magazine
Prijateljica sa Nevenom Ljubić Lojović

2. Dušica Jevđenović
RASKALAŠNA NASILNA

636690_dusica-jevdjenovic01_ff.jpg

Ima diplomatski pasoš
Ljubitelj oružja i skupih automobila
Raskalašan život, bogati ljubavnik
Napala policajce tvrdeći da je savetnica u MSP

3. Vanja Hadžović
RUŽIĆEV KADAR

636694_vanja-hadzovic-02-foto-facebook_ff.jpg

U MSP je došla na preporuku Branka Ružića
Bila potpresednica omladine SPS u Zemunu
Završila „Megatrend“
Poznata po obnaženim snimcima na internetu

4. Nevena Ljubić Lojović
VLASNICA ZLATARE

636697_nevena3-foto-facebook_ff.jpg

Završila Akademiju lepih umetnosti
Otac poznati zlatar, a ona vlasnica zlatare „Spenderella“
Otac je prijatelj Tomislava Nikolića
Nosi tašne vredne hiljade evra

Елем, по директној препоруци Гибице супермодератора, отварам ову тему о сексуалном животу 'високопозиционираних политичара' који својим 'старлетама' дају место саветница у влади и дипломатске пасоше, а успут их обасипају становима, џиповима и путовањима на егзотичне дестинације, и све то, претпостављам - од своје уштеђевине. :per:

Дакле, шта ЉиСовци мисле о свему томе? :) Да ли сматрате да пикантерије из њиховог сексуалног живота вреде сваку парицу коју узму од вас?
Nisam bas neki Ljisovac, ali s moje tacke gledista ne vrede. Za dobar seks uopste ne mora da izgleda bog zna kako, a jos kad je neka glupaca koja ce svuda okolo da prica sta je sve dobila i od koga - uzas! I za nas i za te politicare.

Ova poslednja, zlatarka, s kim je?

Poslednja izmena:
Nisam bas neki Ljisovac, ali s moje tacke gledista ne vrede. Za dobar seks uopste ne mora da izgleda bog zna kako, a jos kad je neka glupaca koja ce svuda okolo da prica sta je sve dobila i od koga - uzas! I za nas i za te politicare.

Ova poslednja, zlatarka, s kim je?

А за претходне - знаш с ким су? :lol:

Ја не знам. Новинарима забрањено да објављују имена...

И, није мени проблем то што 'државне старлете' тртљају около шта су све добиле, мени је проблем - од кога су то добиле, тј, да ли, осим што добијају плату из буџета, њихове 'екстра трошкове' сносе 'високопозиционирани политичари' из буџета или из свог џепа. Ово друго ми је мање вероватно.

И, није мени проблем то што 'државне старлете' тртљају около шта су све добиле, мени је проблем - од кога су то добиле, тј, да ли, осим што добијају плату из буџета, њихове 'екстра трошкове' сносе 'високопозиционирани политичари' из буџета или из свог џепа. Ово друго ми је мање вероватно.

Lik je zaposlio 300 ljudi, a jedini problem je sto se je u tih 300 naslo 5 nekih "devojcica" koje imaju "ledja". Da je zaposlio 5 muskaraca umesto ovih "riba" koji takodje imaju "ledja" onda bi bilo ok? Svi su se zalepili za ovih par "riba", a niko mu ne zamera sto je zaposlio preko 300 ljudi zato je ova cela prica tako komicna.
Kao drugo otkud uopste informacija novinarima da je lik heteroseksualac. :hahaha:

Poslednja izmena:

Pa to ti je Srbija,brate.Ovde narod sve prasta i sve zaboravlja.Vidis,u iole normalnoj zemlji bi zbog ovakvih skandala pala vlada.Samo kod nas narod sasvim blagonaklono gleda na sve to i da sutra budu izbori opet ce ova ista garnitura smradova i lakrdijasa da dobije lagano.A novinari ko novinari...pisu o tome i pisace jos par dana dok im neko ne tutne lovu i onda ce da cute kao zaliveni.A narod ce sve da proguta kao sto je i do sad gutao.Kao sto sam vec negde napisao,ku*va je postalo sasvim legitimno zanimanje u Srbiji samo malo drugacije nadenuto - starleta,klaberka,igracica,estradna umetnica...savetnica u vladi,sekretarica nekog tupavog ministra...i tome stremi ogroman broj danasnjih devojaka.
Ali nema veze,mi cemo i dalje biti slepi i glupi i pusticemo da govnari parama od nasih dazbina i poreza placaju svalerke i ku*vetine.

Pare iz njihovog džepa su naše pare iz budžeta.

Interesuje te politika? Bavis ? Biras ? Sam birao sam si dobio.... Mene ne. Niti glasam, niti me interesuje nista iz tog sveta.

Za prethodne sam cuo bar nagadjanja, a za zlatarku ni to. Sto se tice izvora novca za njihove poklone, ovde ni ministar nema toliku platu da bi kupio auto od 100.000 evra tako da se odgovor sam namece. Inace situacija da je neka zena dosla do mesta na kom nikako ne bi trebala da bude samo zato sto mocnog muskarca drzi u saci nema samo u vladi. Ima takvih primera i nama blize. Mnogo blize ...

- - - - - - - - - -

pa dobro
ukazala im se prilika i one iskoristile ko sto bi vecina
bzvze njih provlaciti, to valjda treba one koji su ih stavili na to mesto
Tako je. :ok:

pa dobro

Treba ,,provlačiti" i njih i njihove mecene....Mada ovi drugi imaju veću odgovornost.
Kakve veze ima što im se ukazala prilika? Može i meni da se ukaže prilika da vozim avion, pa samo ako sam halaplivi kreten pristaću na to.
Iole savesna i odgovorna osoba ne zeva na svaku priliku koja se pruži u životu.
Mada, nije tu izgleda niko kriv, treba svu odgovornost svaliti na imecilne glasače :)
I onda, svaka garnitura ima svoje zvezde :lol:
Nije smešno, ne znam šta se smejem uopšte. Bila je i Ćićolina u italijanskom parlamentu, mada je dobila bruka glasova da bi tu kročila bar, a ove nisu tim sistemom došle do pozicija, što bi neki žabari bili napredniji od naših naprednjaka :lol:
I naravno da je problem što te zjake paradiraju tuda, jer sutra će im to podići prosek penzije koju ti nećeš ni imati :hvala: takoreći, ceo život ostaju na grbači :)

pa dobro

Ene?Znaci ja ubijem coveka i kazem - meni se eto ukazala prilika da ga ubijem i ja sam ga ubio.Krivite njega sto mi je to dozvolio.Ne znam da li si toliko mlada ili toliko glupa da ne znas da postoje stvari u zivotu koje nije ispravno raditi bez obzira na to da li ti se ukazala prilika ili nije.Verovatno si preskocila tu lekciju vaspitanja.
"Blago" tebi kad tako razmisljas i kad bi postupila isto kao i one.Dovoljno si sad rekla o sebi.Promeni nik u lija sponzorusa pa te mozda snimi neki tamo stranacki bot na politici pa te preporuci nekom minstarcicu.

egona nemoj sad preterivati sa poslom pilota

- - - - - - - - - -

i ti sa ubijanjem isto preterujes
idete u krajnost
ali sta ja imam od toga sto gledam slike tih devojaka po novinama
bas nista!
nego ti sto su ih tu doveli treba da odgovaraju valjda
niste mi jasni
vecina bi taj posao prihvatila...ili zbog toga sto tako kazu mama i tata koji udovoljavaju cerkici ili zato sto se tako moze izvuci iz bede
ako sam ovo napisala ne znaci da bih to ja uradila
ja da sam htela na taj nacin je.bala bih se i zavrsila fax davno i dobila posao u drzavnoj firmi tako da odjebite sa tim glupostima

- - - - - - - - - -

a mogli su i da mi srede bez jeba da zavrsim i da se zaposlim
samo sto nikad prvo ne bih prihvatila preko veze, dok drugo da ako smatram da mogu da obavljam taj posao

- - - - - - - - - -

idete u krajnost
bas nista!
niste mi jasni
vecina bi taj posao prihvatila...ili zbog toga sto tako kazu mama i tata koji udovoljavaju cerkici ili zato sto se tako moze izvuci iz bede
ja da sam htela na taj nacin je.bala bih se i zavrsila fax davno i dobila posao u drzavnoj firmi tako da odjebite sa tim glupostima

- - - - - - - - - -

samo sto nikad prvo ne bih prihvatila preko veze, dok drugo da ako smatram da mogu da obavljam taj posao

Nemam pojma zašto si sada u gardu, nemoj da me psuješ.
Samo rekoh da treba da odgovara svaka osoba, bilo da je veza ili vezina devojčica. Zašto ne bi devojke tih baja odgovarale? Nisu neuračunljive osobe sa kojih se skida odgovornost. Odgovorna im je pozicija, odgovaraju i devojke u trafikama ako ne umeju kusur da vrate :)
Msm naravno da neće odgovarati niko, ja to hipotetički kažem.

- - - - - - - - - -

idete u krajnost
bas nista!
niste mi jasni

- - - - - - - - - -

Sama si navela da je bezveze provlaciti te devojke po medijima,da one nisu nista krive i da su samo uradile isto ono sto bi i vecina da je na njihovom mestu...I da nebi trebale da odgovaraju.Meni je sama cinjenica da neko tako razmislja i da je spreman to da prizna sasvim porazavajuca.Eto,sama si priznala,ti,kao zensko,da bi vecina zena na njihovom mestu uradile isto.O cemu mi onda uopste ovde pricamo?
Ja kad navedem da su pare i materijalno socijalni status muskarca najveci afrodizijak za zene dobijem pljuvacinu i gomilu demanta ali se vi same,malo po malo tako "izletite" i same potvrdite tu teoriju.
Znaci u isti kos bagru koja ih podvodi,bagru koja ih placa i njih same.

pošto je gibica preporučuio temu a nije imao muda da je sam otvori a još važnije je naglasiti FUNKCIJU SUPERMODERATOR
ja bih pitao : kako se u babino vreme zvala ta starleta? :rtfm:

inače mišljenje o gibici zadržavam, all rights reserved
nem nameru da fasujem disciplinsku pisanjem kako je kompleks i gologuzi fenser
na štapu gaće, realno
a najuže društvo mu je mislim sve puca od ortačine
tako da ja ovo neču pisati javno da ne bi popasao jednu disciplinsku, nije bitno šta mislim
:rotf:

- - - - - - - - - -

Pa sad ne znam bas ko bi recimo onu prvu odbio. Mozda neki gej.

otkud vi iz unutrašnjosti znate šta je gej?
bar vi gledate prirodno oko sebe - bik na kravu, ker na kerušu, ovan na ovcu, jarac na kozu
pevac na svaku kokošku po ceo dan...

pa kako ste onda saznali da mož i lakša varijanta?

- - - - - - - - - -

a šta mislite o bisex?
ono kao skače i na tu sa prve slike a skoči i na moderatora?
jel to bolje nego gej?

DOSIJE: DRŽAVNE STARLETE Sladak život razmaženih bogatašica

Mlade su, atraktivne, imaju diplome privatnih fakulteta i sve su primljene u Ministarstvo spoljnih poslova uz urgiranje političara dok je ministar bio Ivan Mrkić.

430524_ckm-foto-milovan-knezevic-7_ff.jpg

Marija Grujić

Novim perjanicama srpske diplomatije zajedničko je i to da uglavnom potiču iz bogatih porodica, bliske su moćnicima, vole skupe automobile, egzotična putovanja, firmiranu garderobu.

Ovo bi, ukratko, mogli da budu kriterijumi za prijem u MSP u periodu Mrkićevog ministrovanja od 2012. do 2014. godine.

Njima posao nije bio potreban toliko zbog novca koliko zbog prestiža. Da bi mahale diplomatskim pasošima i hvalile se da rade u Ministarstvu. Nijedna nije imala profesionalne ambicije. Zaposleni u MSP, koji su iz opravdanih razloga želeli da ostanu anonimni, opisuju kako je izgledao rad zaposlenih „preko veze“.

NA POSLU SU PROVODILE DVA SATA DNEVNO
- Dolazile su na posao u 11, ostajale po dva sata i potom odlazile kući. Nevena Lojović bila je čest gost u kabinetu ministra Mrkića. Uvek je imala mnogo nakita na sebi, skupu garderobu i torbe od po nekoliko hiljada evra - priča izvor „Blica“ iz MSP.

Na pitanje kako se zaposlila u Ministarstvu, Lojovićeva je kolegama govorila da „njen tata poznati zlatar (?!)“.

- Otac joj je iz Kragujevca i ponosno je pričala kako je prijatelj Tomislava Nikolića. I ona ima zlataru u Beogradu, a zaposlenima u MSP je čak nudila povlašćene cene ukoliko bi kupovali kod nje - kaže naš sagovornik.

On ističe da je Lojovićeva pričala kako je otpustila radnicu u zlatari pa je jedno vreme izlazila s posla već oko 12 kako bi sama radila drugu smenu. Takođe, postala je veoma bliska s Marijom Grujić, a i sličnog su materijalnog statusa i interesovanja.

Tomina veza

Zanimljivo je i da je u slučaju Grujićeve veza bio Tomislav Nikolić.
- Marija je pričala da je njen dečko poznati skijaš i da radi nešto sa predsednikom Nikolićem, kao i da je ona preko te veze stigla u MSP - kažu naši sagovornici.

Na Fejsbuk profilima Grujićeve i Lojovićeve očigledna je raskoš o kojoj naš izvor govori. Iritirale su zaposlene pričama da im niko ništa ne može i da će tu dočekati penziju.

Kada je reč o Vanji Hadžović, ona je u MSP, po rečima samog Mrkića, došla na preporuku funkcionera SPS Branka Ružića. Nakon što je pokrenuta afera, povukla se sa društvenih mreža, ali i iz Ministarstva.

Dušica Jevđenović, koja je u žižu javnosti dospela kada je suzavcem napala policajce i pritom se pozvala na diplomatski pasoš, takođe ima nešto zajedničko sa prethodnicama - luksuzan život, automobili, skupi izlasci, šampanjac...

1. Marija Grujić
VERENIK KOD NIKOLIĆA

636689_marija1-foto-facebook_ff.jpg

Završila „Megatrend“ i bez iskustva došla u MSP
Njen verenik je izvesni Nebojša, zaposlen ili blizak Predsedništvu i Tomislavu Nikoliću
Slikala se za muške magazine
Prijateljica sa Nevenom Ljubić Lojović
a ko je Nevena Lojović?
2. Dušica Jevđenović
RASKALAŠNA NASILNA

636690_dusica-jevdjenovic01_ff.jpg

Ima diplomatski pasoš
Ljubitelj oružja i skupih automobila
Raskalašan život, bogati ljubavnik
Napala policajce tvrdeći da je savetnica u MSP
Ja sam čuo da doživi dodatni orgazam kad posle seksa prikolje ljubavnika
nešto kao Crna Udovica
Jedini je problem što je ružna mnogo po mišljenju Velje a i po mom
3. Vanja Hadžović
RUŽIĆEV KADAR

636694_vanja-hadzovic-02-foto-facebook_ff.jpg

U MSP je došla na preporuku Branka Ružića
Bila potpresednica omladine SPS u Zemunu
Završila „Megatrend“
Poznata po obnaženim snimcima na internetu
Konkurencija skroz golih žena po internetu je jaka čak i bez megatrenda
sažaljevam slučaj, seosku erotiku ne priznavam
4. Nevena Ljubić Lojović
VLASNICA ZLATARE

636697_nevena3-foto-facebook_ff.jpg

Završila Akademiju lepih umetnosti
Otac poznati zlatar, a ona vlasnica zlatare „Spenderella“
Otac je prijatelj Tomislava Nikolića
Nosi tašne vredne hiljade evra
[/quote]
mož ponese i moj kuratz oko vrata vredi bar koju hiljadu više

- - - - - - - - - -

lazar-krstic-tabloid470.jpg

SNS je uveo gej na mala vrata i sve ono što smo znali još iz perioda pre dolaska Tita na vlast
dakle kralj draža krs čas otadjbina - direktori i opštinari su se u vek birali po gej opredelenju
brak sa ženom je opciona pojava, ključ kako se biraju je važniji

- - - - - - - - - -

ustasa-sertic-790x467.png

a bolji smo i od Hrvatske jer mi imamo ustašu za ministra a oni nemaju ni jednog ravnogorca
kolinda, studio...

- - - - - - - - - -

sve u svemu sa prostitutkama, gejovima i ustašama u Vladi Srbije onda Sodoma i Gomora deluje kao čistilište

Da ti izgledaš k'o Ivica Dačić ili Tomica Diplomica, ljubavnicu bi ugurao i u špajz, a ne samo skupštinu... budimo realni, ti ljudi nikad nisu bili ni moralni, ni lepi, ni dobri, ni radni...'nači podržavam... bolje i ljubavnica u skupštini no Dačić sa erekcijom za mikrofonom. I njima, tim ljubavnicama treba dati orden... jer te patnje nijedna para ne može opravdati...

- - - - - - - - - -

A Adzemovic vam nije smetala... a dobro, zena umjetnica, visoko intelektualna...
Pjesnica...
Život je čudo prirode,
u životu postoje razne prepreke,
koje moraš da pređeš i ostaneš zdrav,
jer život je i sutra i prekosutra,
I ne traje samo jedan loš dan

Back