HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
pa posto smo ruse apsolvirali....prelazimo na druge automobilski interesantne zemlje... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruse smo tek dotakli. Većina ljudi Ruse zna po Moskvičima, Ladama...A o Rusima može da se priča još ohohoooooooooo...HEMI 426:pa posto smo ruse apsolvirali....prelazimo na druge automobilski interesantne zemlje... :wink:
Dobijaš podatke!HEMI 426:Rusobalt me posebno interesuje....kada sam dobio model 1:43 licio mi je na Rollsa Silver Ghost?
Ne brini, zato ja imam celu seriju Ruso- Baltova...:wink:HEMI 426:![]()
takav isti je bio moj model, nazalost nije sacuvan...
Pa ovo je lepše od svih Japanaca, jel' zato?jomini:Odmah bih se odrekao Japanaca da su poput ovoga gore!
Espanol:HAHAHA, sjajan primer, pa tamo i kovači čine čuda da bi osposobili sve one tvoje Amere koji se iz nepoznatih razloga još kotrljaju...![]()
![]()
![]()
Woo_Bg:Espanol...ne znam da li si bio tamo ali...ostao bi zadivljen ocuvanoscu pojedinih modela. Moram da pronadjem slicice i da ih skeniram da bi ti docarao o cemu pricam. Naravno da ima i krseva, sve je kao iz nekog Mikijevog zabavnika ali ima i modela za koje mislim da bi im Zapadne fabrike dale velike pare samo da ih dovuku u muzeje. Jos nesto, rekli su mi da je cena tih "krseva" od 5 do 10 hiljada dolara pa ti vidi :-)
Jos jedan komentar: neko rece da je tamo najjeftiniji zivot....verujte mi da nije
![]()
Woo_Bg:Espanol...ne znam da li si bio tamo ali...ostao bi zadivljen ocuvanoscu pojedinih modela. Moram da pronadjem slicice i da ih skeniram da bi ti docarao o cemu pricam. Naravno da ima i krseva, sve je kao iz nekog Mikijevog zabavnika ali ima i modela za koje mislim da bi im Zapadne fabrike dale velike pare samo da ih dovuku u muzeje. Jos nesto, rekli su mi da je cena tih "krseva" od 5 do 10 hiljada dolara pa ti vidi :-)
Jos jedan komentar: neko rece da je tamo najjeftiniji zivot....verujte mi da nije
![]()
Sta, veliki nocni rashodi? :wink:brera:verujem ti :-);-)