Samo mi jos objasni kako da povrate suverenitet kad smo zaduzeni i bez zaduzivanja ne mozemo da funkcionisemo
Pri tome, nemamo skoro nijednu robu koja je nekome preko potrebna i za koju bi bio spreman da plati
Osim obuzdavanja korupcije i ustede od bar 2 milijarde evra godisnje samo na tome, ne vidim sta bi drugo mogli da uradimo da povratimo "suverenitet" nad nasim finansijama
Суверенитет се и успоставља и повраћа општенародним консензусом и акцијом.
Некада смо то радили дижући оружане устанке.
Сада ћемо такође подићи устанак, само без оружја.
Када милиони стану иза компетентне пронародне власти састављене од оних који нису учествовали у претходном упропашћивању Србије, та власт ће моћи да успостави нову монетарну политику, у интересу ове земље и овог народа.
Банкстери могу организовати пар атентата, али атентат на народ се не може извести.
Нећеш вероватно поверовати, али највећи део наших дугова се заснива на нереалном новцу, који заправо никад нисмо ни добили, само су ови идиоти, које и зато треба извести на суд, потписали да смо добили.
У свему томе реално је само оно што бисмо ми морали да платимо на основу тог задуживања фиктивном новцем.
Предуго би трајало да то овде објашњавам , зато сам те упутио и на ону тему на економији,
http://forum.krstarica.com/showthread.php/461594-APP-Ustanak-ekonomska-reforma-Srbije али ево рећи ћу ти само ово:
нисмо ми добијали кредите од реалног новца ма које западне нације.
Да јесмо, то би се и тамо осетило и бунили би се.
Банкстери одлично знaју о чему ја пишем, само, наравно, не би признали.
Нећемо тек тако моћи да отпишемо те дугове, јер бисмо пали на сваком међународном суду, будући да су мамлази ставили потписе да смо новац примили.
Али, понешто можемо.
Можемо да ставимо "привремени мораторијум" на све то, док не изведемо "доказни поступак" о чему се ту радило.
Пошто се радило о врло сумњивим трансакцијама, које су, бар званично, кажњиве у свим законодавствима цивилизованог света, и пошто је то могуће доказати (почев од доказивања које ћемо извести на суђењу "домаћим потписницима") - може се очекивати да би од старне банкстера пао предлог за вансудско поравнање, јер им је и то боље него да се диже прашина широм земаља које су такође изварали...
Но, пре свега тога, НЕОПХОДАН ЈЕ КОНСЕНЗУС НАРОДА ДА СЕ СТВАРИ МЕЊАЈУ У ТОМ ПРАВЦУ.
За детаљнија обавештења можеш се обратити "приватном поруком"...