Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bakice su nekad govorile da sve sto pocnes ponedeljkom mora da rezultira uspehom...Znaci ,ako je neki posao bitan i vazan pocnite ga ponedeljkom pa da pricamo krajem nedelje.
Pa kako covek be da ne voli Ponedeljak kad je to prvi dan posle dana kada su prodavnice zatvorene?
Pa makar i kisa padala... ili sneg... ili... jer sam danas izpazario komplet novih lezajeva za prednje tockove i komplet kocioni sistem za mog Ficeratti 750 a i nasao sam coveka sto ce da mi pravi specijalni izduv! ;-)
Умало да напишем како мрзим и уторак, без обзира што киша не пада... и сетим се колеге мрзовољног...
Тај је свако јутро гунђао уз прву кафу...
''Каква ружна киша и баре на све стране! Чим падне киша одмах настане застоју у саобраћају! Ко им даде дозволе када не умеју да возе по киши!''
''Каква врућина! Па ово не може да се поднесе! У бусу су таква испарења да се без гас маске не улази! Купају ли се ти људи некада!''
''Какав ружан снег.... бла, бла, бла...''
Једном је бло баш лепо пролећно јутро... и чекамо ми мрзовољка... сви очекујемо да се раскравио и он... али јок...
''Какви ружни људи пролазе овим градом, па то је страшно! Где год погледам, свуда неке ружне фаце!...''
a ja zbog ponedeljka. i skole. i domacih zadataka koje nisam uradila.
brrr, najmucnijih par sati svakog detinjstva - NEDELJA POPODNE... i sad mogu da proizvedem taj mucni osecaj u sebi...
Читаве недеље сам размишљала, који је мој омиљени дан... и ево га...
Не зато што је петак сам по себи леп, већ зато што се унапред радујем суботи и недељи...
а још увек не знам шта ме у суботу и недељу чека...
и могу да планирам, и планирам....
Moja najdraza subota... no, i petak je nasmejan Ponedeljak ne simpatisem... nesto ga uvek prebojavam tamno.. valjda mi odgovara da on takav bude... on mi nikad nije bio sinonim za pocetak... vise za kraj nekih dobrih dana.. kamen koji me razdvaja od prelaska na druge dobre dane.. Morala sam nekom danu udeliti i tu ulogu, a on se eto postavio kao prvi kandidat Moji dani su uglavnom nestalni.. zamenjuju uloge, ne mareci sto sam ih ja odredila nekim tamo atributima...
A zapoceti or promeniti nesto mogu bilo kog dana... ne vidim zasto bi ponedeljak bio podesniji od drugih dana za tako nesto...