Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Fotke su super kao i sve fotke iz Egipta, ali mi se naročito svideo šaljiv putopis. Ništa bolje od dobre fotke sa zanimljivim komentarima. Najviše mi se svidelo objašnjenje o bezalkoholnom pivu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fotke su super kao i sve fotke iz Egipta, ali mi se naročito svideo šaljiv putopis. Ništa bolje od dobre fotke sa zanimljivim komentarima. Najviše mi se svidelo objašnjenje o bezalkoholnom pivu.![]()
Foto model je plivao kraj mene,a meni je baš tada crkla baterija.Ja sam odusevljena foto modelom sa pocetka price
al ne bi joj prisla na manje od 2m...izgleda ko nadrndana baba koja bi nekog da mlatne kisobranom
Salim se,naravno
Super su slike...el ima jos?
Ništa. Sljedeći put ću te povesti sa sobom.Klin se klinom izbija.Svaka čast i na opisu i na slikama... Roniocima kapu skidam, jer ja ne volim kad mi je glava pod vodom ni na minut(strah iz detinjstva)...
'El mogu i ja?![]()
Ništa. Sljedeći put ću te povesti sa sobom.Klin se klinom izbija.![]()
Možeš. Za Novu Godinu idem roniti u Tajland,ako se opet ne predomislim i odem negdje drugdje.![]()
Mislio sam ići u Australioju,sad je u igri Tajland. Tko zna što će biti do Nove Godine.
Možda završim u Ugandi proučavajući zadnje primjerke planinskih gorila.