Egipat (Kairo,Crveno more)

Ja sam odusevljena foto modelom sa pocetka price :lol:
al ne bi joj prisla na manje od 2m...izgleda ko nadrndana baba koja bi nekog da mlatne kisobranom :mrgreen:
Salim se,naravno :)
Super su slike...el ima jos?
Foto model je plivao kraj mene,a meni je baš tada crkla baterija.:( Izgleda opako,ali nije bila agresivna. Naravno da ju nećeš ići dirati.
Ne znam jel sam vam ispiričao o devi u Gymzi.
Našao sam ja devu koja je bila voljna da me trpi. Nastao je stampedo deva, jer nisam baš lagan . :hahaha: :rotf:
Deva me je pogledala ispustila nekakav urlik i isplazila mi jezik. Kleknula je,sjeo sam na nju,a tada mi je vjerojatno na svom jeziku opsovala sve po spisku. :rotf:
Kad se je uspravila skoro sam dobio visinsku bolest. :lol: Deva nije znala hodati. Zapela je i spotaknula se je na svakom kamenu. :hahaha: :rotf:

Poslednja izmena:
Ništa. Sljedeći put ću te povesti sa sobom.Klin se klinom izbija.;)

:D hvala. Imam ja malo avanturističkog duha u sebi, ali su takva putovanja za mene nemoguća misija:sad2:. Ja obožavam da istražujem prirodu, da razgledam..za razliku od mojih ukućana:(, zbog kojih ni na letovanju u Crnoj Gori nisam obišla ni ono što sam mogla... Neka, kad deca porastu.....
Ali zato, ima takvih kao ti, pa možemo videti bar delić lepote.....

Možeš. Za Novu Godinu idem roniti u Tajland,ako se opet ne predomislim i odem negdje drugdje. :lol: :rotf:
Mislio sam ići u Australioju,sad je u igri Tajland. Tko zna što će biti do Nove Godine.
Možda završim u Ugandi proučavajući zadnje primjerke planinskih gorila.

Jel si aktivan? Molim te da mi se javis ako budes pronasao vremena, pitao bih te nesto o putovanju. Hvalaa

Back