Karpoš11
Elita
- Poruka
- 24.696
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У египту по ономе што сам луо, мнооого ајкулаšto nema kupanja posle 18, je l tad puštaju ajkule
tunis mi deluje mirnije, kao evropski mediteran skoromislim tako deluje nisam bila, a raspitaj se za temperaturu i more
valjda je to i dalje kao leto, ako gore u grčkoj može da se kupa u septembru valjda može i dole mada zavisi i od godine, nekad ko da je i dalje leto, a nekad se oseća da se bliži kraju
Jel si to čuo iz medija ili od još nekog?У египту по ономе што сам луо, мнооого ајкула
Од медија, ал видим овде и по форуму да се то помиње?Jel si to čuo iz medija ili od još nekog?
Jel si ti bio u Egiptu? Kakva su iskustva?Svake godine neko strada od ajkule,to se krije da ne bi propala sezona
Kupaj se u plicaku i nema problema![]()
Da bio sam u Hurgadi....Jel si ti bio u Egiptu? Kakva su iskustva?
Nisu hoteli prljavi i to što kaže neko da se dešavaju trovanja čujem prvi put. Možda po nekim rupa hotelima. Ne preporučujem ribu jer sam je sam je jeo u Egiptu termički neobrađenu i imao sam problema.Ne jedi ribu,ne jedi salatu,ne jedi piletinu,ne jedi voce...pa sta covjek da jede?
Nisam bila ni u Egiptu,ni u Tunisu...nesto ne volim te "prljave"zemlje gdje moras da pazis na sve.
Ali imam zelju vidjeti piramide,Luksor,Aleksandriju...zbog toga sigurno vrijedi otici u Egipat.
Planiram da odem na more sredinom septembra i dvoumim se između ove dve lokacije. Idem na 10 nocenja s tim sto bih u Egipat putovao 13tog septembra, a u Tunis 18tog pa se cimam da na Tunisu ne bude malo hladno za kupanje posto pred kraj odmora ulazim vec u jesen. Egipatski aranzman je malo skuplji (Hurgada je konkretno u pitanju), cujem da nema kupanja posle 18h pa ne znam kolko ce to da me pogodi... Nadam se lepim peskovitim plazama i cistom plavom moru, ne bi bilo lose ni da ima nekog mesta za izlazak uvece? Dajte neki savet vi sto ste bili...
Ajkula jel biloU Tunisu nisam bio, u Egiptu jesam i necu vise. Okej je bilo, ali mi je sve vreme nesto falilo....i onda sam skontao sta: razudjena obala!
Volim razudjeno, kao u Grckoj ili na Jadranu. Valjda navika, bemliga![]()
Ako si na državne jasle idi u EgoipatPlaniram da odem na more sredinom septembra i dvoumim se između ove dve lokacije. Idem na 10 nocenja s tim sto bih u Egipat putovao 13tog septembra, a u Tunis 18tog pa se cimam da na Tunisu ne bude malo hladno za kupanje posto pred kraj odmora ulazim vec u jesen. Egipatski aranzman je malo skuplji (Hurgada je konkretno u pitanju), cujem da nema kupanja posle 18h pa ne znam kolko ce to da me pogodi... Nadam se lepim peskovitim plazama i cistom plavom moru, ne bi bilo lose ni da ima nekog mesta za izlazak uvece? Dajte neki savet vi sto ste bili...
Ajkule NE NAPADAJU LJUDE A IZBEGAVAJU SRBE SA JAKIM RAZLOGOM!Ajkula jel bilo![]()
Ima istine a ima i preskočenog...U Tunisu sam se bio otrovao od neke piletine u restoranu,tri dana nisam izlazio iz hotela,u Egiptu nisam jeo salate i voce koje se peru,poneo bulrdi i nije bilo nikakvih problema.
Pogledajte prilog 1396683