ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Da , tuzno je sto su zene zanimljive samo ako su lijepe ali sta, takva im sudbina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
em nesigurna , em iskompleksirana , em neshvacena a ona bi samo da obuce minicu i prosece parkice a muskarci da pdlepe i nista vise !
bog je nekada nepravedan ali to treba gledati i sa ljepse strane barem joj prilaze muskarci kojima je subjekt a ne samo objekt u planiranom daljnjem zivotu .![]()
Nigde kao u Portugalu nisam videla toliko debeljuca koje samouvereno setaju minic, i to mi se BAS dopalo!
Efekt majušnosti kurrcca na mušku psihu je razarajuć.![]()
I još pride može da se jede Nutela neograničeno!em nesigurna , em iskompleksirana , em neshvacena a ona bi samo da obuce minicu i prosece parkice a muskarci da pdlepe i nista vise !
bog je nekada nepravedan ali to treba gledati i sa ljepse strane barem joj prilaze muskarci kojima je subjekt a ne samo objekt u planiranom daljnjem zivotu .![]()
da, ja sam školski primer...Efekt majušnosti kurrcca na mušku psihu je razarajuć.![]()
jos jedna tema koju zene u naletu egopatologije okrecu u napad protiv mene ?
ma opusteno
jesi poceo s petrolejom? : )))
meni ce on posluziti za paljenje vjestica a vidim da kandidatkinja za rostilj ima .
da, ja sam školski primer...
al ovde nije re o pichkama pa da pominjemo kurrčeve...