efekt debljine na zensku psihu je razarajuc !

Uh kako je to danas tesko, mislim to da zena ima mnogo kilograma. Moja prijateljica vaga stotku, da preciziram moja najbolja prijateljica vaga stotku. Obrazovana je, ima lepo lice kao lutka, dobar covek, zanimljiva, odana porodici, poslu, roditeljima, spremna pomoci... I kad god je pomenem nekome svi pitaju Je li to ona debela. Pa jebemumisa zar je samo taj visak sala ono sto je cini?

em nesigurna , em iskompleksirana , em neshvacena a ona bi samo da obuce minicu i prosece parkice a muskarci da pdlepe i nista vise !

bog je nekada nepravedan ali to treba gledati i sa ljepse strane barem joj prilaze muskarci kojima je subjekt a ne samo objekt u planiranom daljnjem zivotu .:klap:

djes malisha
juce stikle,, danas vaga....sta li cemo novo o tebi sutra otkriti?
vidi, red je da postavis svoju fotografiju koja dokazuje
kako nisi recimo patujasti bucko ili mrshavko...
iz kojeg vec danima arlauchu kompleksi...
tj. ok je da rjesavas vlastite probleme ovako...cak i ako ih stvarno ne rjesavas
siroka je srca forumska javnost <3

Uh kako je to danas tesko, mislim to da zena ima mnogo kilograma. Moja prijateljica vaga stotku, da preciziram moja najbolja prijateljica vaga stotku. Obrazovana je, ima lepo lice kao lutka, dobar covek, zanimljiva, odana porodici, poslu, roditeljima, spremna pomoci... I kad god je pomenem nekome svi pitaju Je li to ona debela. Pa jebemumisa zar je samo taj visak sala ono sto je cini?
ne ok evo na stranu izgled..problem je njena nesigurnost nezadovoljstvo i nesposobnost da se nosi lako sa zivotnim preprekama..nemoj mi pricati da je sposobna za setnju od 10km opusteno ili za bilo koju fizicku aktivnost..sta da radimo s njom..o sexu da ne pricamo

nek setaju to samo pijanci i sirovine vole

jok treba neke suvopizde da se sav oguliš..........

- - - - - - - - - -

bolje da ljulja nego da žulja.....nema sexa dok mast ne procuri...........

ne ok evo na stranu izgled..problem je njena nesigurnost nezadovoljstvo i nesposobnost da se nosi lako sa zivotnim preprekama..nemoj mi pricati da je sposobna za setnju od 10km opusteno ili za bilo koju fizicku aktivnost..sta da radimo s njom..o sexu da ne pricamo

Pa sad, ona ima troje prelep dece a debela je od kako zna za sebe. Sto se tice setnje od 10 km sve i da je sa 52 kg za to nema vremena, radi 12 sati svaki dan kako bi riustila svojoj deci najbolje, i uspeva i najbolja je u svom poslu. Muz joj dobar, koliko znam veran i pun postovanja prema njoj. Nesto ne mislim da nemaju seks.

Pa sad, ona ima troje prelep dece a debela je od kako zna za sebe. Sto se tice setnje od 10 km sve i da je sa 52 kg za to nema vremena, radi 12 sati svaki dan kako bi riustila svojoj deci najbolje, i uspeva i najbolja je u svom poslu. Muz joj dobar, koliko znam veran i pun postovanja prema njoj. Nesto ne mislim da nemaju seks.
me ne pricamo o jednom izuzetku nisu deca karijera ili dobra domacica kompenzacija za normalan izgled,sta je s nalazenjem garderobe,ne mora ici svako u teretanu ali bar malo kulture o ishrani i primer deci,hocu da zagrlim zenu da je podignem ako treba,muskarac ima saku od 15ak cm..znaci koji to mozak moze na oko voleti nesto vise za sta mu treba 4 ruke

Poslednja izmena:
nisu sve iskompleksirane ima i seksi debeljuca :)))

tačno...ja znam jednu, pojela bi me živog...a i ja nju...

- - - - - - - - - -

djes malisha
juce stikle,, danas vaga....sta li cemo novo o tebi sutra otkriti?
vidi, red je da postavis svoju fotografiju koja dokazuje
kako nisi recimo patujasti bucko ili mrshavko...
iz kojeg vec danima arlauchu kompleksi...
tj. ok je da rjesavas vlastite probleme ovako...cak i ako ih stvarno ne rjesavas
siroka je srca forumska javnost <3
:lol:
što mi se sviđa kad ova progovori...

- - - - - - - - - -

Nemojmo bezati od istine da je fit jedino ispravno i zdravo telesno stanje za opsti boljitak celog covecanstva

a pa da...čim se malo podgojiš to ti odma ide u genetski kod i onda ti potomstvo bude debelo...
:/

me ne pricamo o jednom izuzetku nisu deca karijera ili dobra domacica kompenzacija za normalan izgled,sta je s nalazenjem garderobe,ne mora ici svako u teretanu ali bar malo kulture o ishrani i primer deci

- - - - - - - - - -

me ne pricamo o jednom izuzetku nisu deca karijera ili dobra domacica kompenzacija za normalan izgled,sta je s nalazenjem garderobe,ne mora ici svako u teretanu ali bar malo kulture o ishrani i primer deci

Pa i ne kazem da joj je lepo sto je debela, ona zna kroz sta prolazi zbog toga ali kazem da je cudno kako visak kilograma zaseni sve druge ljudske osobine i ljudi jednostavno ne vide nista osim debljine bez obzira koliko taj neko bio los ili dobar pored toga sto je i debeo.
U redu mi je kad neko kroz liniju posmatra buduceg ili sadasnjeg partnera, privlacnost je veoma bitna stavka u vezi ali mi je glupo kad se tako posmatraju prijatelji, porodica, komsije, ako je debeo debeo je i nista drugo nije vazno. To mi je odvratno. Ako je neko dobar prijatelj briga me koliko je tezak, ako mi je neko dobar roditelj briga me da li mu dobro stoje nove hlace. Ode svet u klinac, grand generacije.

flaunt-cocktail-dress-kiyonna2-505x550.jpg

Back