Lepi pesama hvala Bogu ima gomila. . . Ali najlepse je kad od albuma stvore neku pricu. . . Kao sto to radi King Diamond, a to je uradio i Iced Earth na albumu “Dark Saga” i po jos neko. . .
Definitivno No 1. je od Love Hunters-a “Love Is Hell”
A potom slede sve ostale. . .
Za King Diamonda bi moglo slobodno da se kaze sve pesme ali one koje su bas preterano dobre su:”The Lake”, “Haunted”, “Halloween”, kompletni albumi “House Of God” i “Voodoo”
Mercyful Fate: “Melissa”, “A Dangerous Meeting”, “Come To The Sabbath” i druge
Korozy: kompletan album “Fome The Cradle To The Grave”
Falkenbach: kompletan album “...Magni Blandinn Ok Megintiri”
Mithotyn:”The Old Rover”
Macbeth:”Forever”, “The Mournful Lover”
Samael:”A Man Ih Your Head” i druge
Iron Maiden:”Fear Of The Dark”, komplet album “Virtual XI” i “Rock In Rio” i drugi
Abyssaria:”Symbols Of My Universe”, “The Rising”, “Total Soul Eclipse”
Hidden In The Fog:”Keeper Of The Ages”
Nest:”An Oaken Citadel”, “Enchantment For Few”, “Land Behind The Mist”, “Mink Twins”, “The Elk King's Daughter”, “The Silvershade Lynx” <- Ko voli mirnu i opustajucu muziku i sl. neka raspali po njima i nece se pokajati vokal je tako miran, a i muzika i sve je toliko opstajuce da je to neverovatno. . .
Therion: kompletan album ”Secret Of The Runes" i obrada “Children Of The Damned” i jos po koja. . .
Arcturus: komplet album “Le Masquerade Infernale”
Dimmu Borgir: komplet album ”Puritanical Euphoric Misanthropia”, “Metal Heart”, “Raabjorn Speiler Draugheimens Skodde” i sve ostale (ko ce pisati sve nazive pesama od njih. . .)
Cradle Of Filth: kompletni albumi “Cruelty And The Beast” i “Bitter Suites To Succubi” kao i jos po svasta
Haggard: oba albuma (ona koja mogu da se nabave)
Sentenced:”Noose”
Iced Earth: komplet album “Dark Saga”
To je kao bio metal, rad cu na Rock (tu ima malo)
AC/DC:”You Shook Me All Night Long”
Alice Cooper:”Poison”
Love Hunters: sve do Azimuth-a i zakljucno sa njim (ove nove radove posle njega nisam bas slusao pa necu da ubrajam)
Kiss:”Psycho Circus” i “I Was Made For Lovin’ You”
Babe: kompletan album ”Lazne Slike O Ljibavi” i jos po koja pesma
Bjesovi: “Ime”
A sada the best of all PUNK
KUD Idijoti: “Za Tebe”, “Kad Sunce Opet Zadje” i sve ostale, ali one dve posebno
Hladno Pivo:”Nevolim te!”
Goblini: “Punk’s Not Dead”, kompletna “Re-Contra” i druge. . . njih dugo nisam slusao pa me sada i mrzi da se prisecam sta je sve bilo dobro, a ima stvari
Trula Koalicija, KBO! i Zvoncekova Biljeznica: kratko i jasno SVE!!!
Zbogom Brus Li:”Politicarka”, “Legenda O Buziju Fajteru” ma sta se mucim sve od njih!
Ritam Nereda:”Put Beznadja”, “10 Godina”, “Ne!”, “Go Away!”, “Crno Je Sve” i druge
Novembar: ceo drugi album
Lost Propelleros: “Kako Da Kazem Da Odlazim”, “Nazad Na Drvo”, “I Am To Fat To Dance” i druge. . .
Brutalica: “Ti Castis”, “Sta Bi Dao Da Sam Mali Paradaiz”
Vox Populi: “Nostalgicna Pesma”, “Drzavna Bezbednost”
Muzika Poludelih:”Bolest”
DMT:”Ja Sam Siroma” i druge
UMT:”Svidja Mi Se Tvoja Kapa Gari”, “Dobar Drug” i druge. . .
Saht: kompletni “Disko, Sminka I Opanci” i “Totalis Izuvantis”
A sad malo stranci
UK Subs:”Teenage”, “Saint And Sinners”, “The Motivator” i druge
The Clash: kompletan album “London Calling” i druge
The Exploited:”If You Are Sad”, kompletan album “The Masacre”
The Partisans:”The Time Was Right”
Blitz:”Warriors”
Misfits:”Scream!”
The AB’s:”Sweetest Kiss”
Iggy Pop:”Hate”
I sad cu da pp da je to sve jer me dalje mrzi da razmisljam sta bi tu jos moglo da se doda