Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Nije bre..ja sam krenula od Westbahn Hof-a.
- - - - - - - - - -
promenite naziv teme u -
Gde i u koje doba dana,
naci devojke za kres u svim metropolama Evrope ?![]()
ok

a akako se zove onaj bar u prvom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bre..ja sam krenula od Westbahn Hof-a.
- - - - - - - - - -
promenite naziv teme u -
Gde i u koje doba dana,
naci devojke za kres u svim metropolama Evrope ?![]()
Nesto najodvratnije sto sam u zivotu video.
I gde bas kod Ekonomskog fakulteta, ali tacno ispred?![]()
![]()
Glavna autobuska i zeleznicka stanica je tu pa valjda zbog toga.Pa tu se kretju ljudi koji voledu da rachunaju .....
Glavna autobuska i zeleznicka stanica je tu pa valjda zbog toga.
)) prometno mesto
Da, ali su ih valjda oterali na kraju tako da je to sada pristojno mesto za razliku od pre 2-3 godine.
)) prometno mesto
to je svuda tako i u frankfurtu je na zeleznickoj mora prometno da bude i sta ce onaj koji ceka voz 2-3 sata da radi![]()
Najbolji recept za chokoladni kolach a sasvim jednostavan
200 gr putera sa 200 gr chokolade ( 70% kakaoa ja sam uzela 52 &) istopiti na laganoj vatri . zatim 200 gr mlevenih badema , 4 jaja , 150 gr secera ( u receptu pishe 200 gr ) kesicu Vanillin setjera i pola kesice pecivo prashak sve umutiti i petji na 160 ca. 40 minuta .
Mozhete preliv od chokolade ili setjer u prahu
Jednostavan a od svih recepata vodetji)
da je ovde stojao opis kako da osvoji shashku i njena adresa ja bih i procitao, al zeno bozija, recept za kolace ne citam![]()
Al tebi gori pod nogama auuu)))))
![]()
svetsko prvenstvo fudbal svako vece, pa sta ti ocekujes![]()
Lepo vodiš sopstvenu temu, samo...Pdf nije adekvatan. Ubaci banane i šlag.Najbolji recept za chokoladni kolach a sasvim jednostavan
200 gr putera sa 200 gr chokolade ( 70% kakaoa ja sam uzela 52 &) istopiti na laganoj vatri . zatim 200 gr mlevenih badema , 4 jaja , 150 gr secera ( u receptu pishe 200 gr ) kesicu Vanillin setjera i pola kesice pecivo prashak sve umutiti i petji na 160 ca. 40 minuta .
Mozhete preliv od chokolade ili setjer u prahu
Jednostavan a od svih recepata vodetji)