Edem

Ne znam jer mi dr njije rekao nista.
Dr opste prakse je samo čula da sam se spotajla o pod i dala lek za otok. I poslala kod ortopeda, tu sam snimila nogu. Nema preloma. Ja kazem nisam se povredila... Nista.. Po njemu je to mali otok😳😳😳.. Od čega ne znam. A ni de čini li se. Dao da mazem nesto za artritis... Ali mene to ne boli.

A uz je radujem na drugom mestu. Tu mi je rečeno da se vidi edem ali nista više. Da stavljam hladne obloge. Ali on je dr koji radi prp zbog teniskog i golferskog lakta sam išla kod njega.
I gde da idem?
Moram da radim ali kako sa tokom pogotovo posto ne znam od čega je.

Ne znam jer mi dr njije rekao nista.
Dr opste prakse je samo čula da sam se spotajla o pod i dala lek za otok. I poslala kod ortopeda, tu sam snimila nogu. Nema preloma. Ja kazem nisam se povredila... Nista.. Po njemu je to mali otok😳😳😳.. Od čega ne znam. A ni de čini li se. Dao da mazem nesto za artritis... Ali mene to ne boli.

A uz je radujem na drugom mestu. Tu mi je rečeno da se vidi edem ali nista više. Da stavljam hladne obloge. Ali on je dr koji radi prp zbog teniskog i golferskog lakta sam išla kod njega.
I gde da idem?
Hladne obloge onda, 15 min led uvijen u tanak peškir ili pamučnu majicu, odmor 15 min pa opet led. Spašće otok. Edem je od tečnosti koja se skupila nakon povrede i razići će se vremenom. Važno da nema nema loma ili iščašenja.

Ima mnogo grešaka u kucanju.
Besna sam na sebe... Na sve. Da mi ne da odmah da uradim krvnu sliku i urin. To ne razumem.
moras da se saberes psihicki, i ja imam otoke tacno iznad carapa kada se vratim sa posla, prespavam i oni nestanu, dodje vikend sve 4 u vis, u papucama, i noge opet tanke. ne oticu
Ja kazem nisam se povredila... Nista.. Po njemu je to mali otok😳😳😳.. Od čega ne znam.
godina proizvodnje, izvini na sali, ali to je
Dao da mazem nesto za artritis... Ali mene to ne boli.
pa i ne boli, eto mozda imas artrits, i sta ces sad, da kukas? meni je tako i koleno oticalo, znas koliko ljudi ima vestacki kuk, pa posle opet idu da rade, a mladji od nas?
znaci, saberi se psihicki prvo
svi mi moramo da radimo,. pa nije valjda taj posao tolika robija?

Back