Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ja se secam, gledala sam od pocetka, ali ne bas svaku seriju.. ne secam se kako se zavrsila.. znam da mi je strasno isla na nerve ona njegova ortakinja-riba... gotivna je serija..
Pogledala sam tri-cetiri epizode i to u nekom nenormalnom terminu, oko 3 sata ujutro, mozda cak i 4 :? Divna serija, ostajala sam budna k'o budala da vidim sta ce biti s Edom i onom, kako se zvase, Kerol? Bas bih volela da je ponovo prikazu negde.
Ima mnogo dobrih serija s tom temom "neobicni ljudi u provincijskom gradicu itd.". Je li neko gledao "Zivot na severu"? E, to je bila strava stvar. Glumio je Dzon Korbet (onaj iz Mrsne pravoslavne svadbe), i to dok je imao puno vise kose, he
I meni je bila odvratna ona Frenki- tj. Edova ortakinja, za razliku od Moli, koja je bila jako simpaticna licnost, iako straaasno debela. Doktor (Majkl) i ona njegova (ne secam se kako se zvashe)- skoro savrsen par...