Economist: EU klizi u recesiju, ruska privreda se oporavlja

Ima, i to mnogo - neki, koji za sebe veruju da su nekakvi ultramoderni “liberali”, svoj dični pogled na svet zasnivaju kroz prizmu novca i posebno onih fascinantnoh spoljašnjih manifestacija ekonomske moći.

Predrasuda prema nekom ko je imao nesreću da se rodi u siromašnoj zemlji pod staljinističkom vlašću, kao što je to slučaj sa Uzbekistanom. Sa druge strane taj naš progresivni liberal trepti, strahuje i crveni zato što ga neki, možda i polupismeni EUropljanin, možda i bez baš kompletne srednje (takav što jako vole da objasni “I am from Switzerland/EU” svakom isprepadanim strancu, a koji se inače ponizno osmehne i nosi vam kofere) gleda sa najveće visine, jer je naš progressive liberal kojekakav Ausländer, pa još aus Serbien.

Pa to je nebitno kakve ti utiske imas.
Moja poenta je ugrubo bila da niko ne masta o tome da zivi u Rusiji......
To je realnost. Sami Rusi odlaze iz Rusije. Obrnuto je retko.

Fakat jeste da je Bikovic postovaniji od Djuricka i da ne mora da glumi smrdljivog Rusa da bi dobio ulogu.

Pa to je nebitno kakve ti utiske imas.
Moja poenta je ugrubo bila da niko ne masta o tome da zivi u Rusiji......
To je realnost. Sami Rusi odlaze iz Rusije. Obrnuto je retko.

Fakat jeste da je Bikovic postovaniji od Djuricka i da ne mora da glumi smrdljivog Rusa da bi dobio ulogu.

Ja mastam da zivim u Rusiji. Tj da se Srbija ujedini sa Rusijom i da zivimo u jednoj pravoslavnoj imperiji od Jadrana do Vladivostoka, koja bi bila najjaca drzava na svetu , i zapadni nacisti i fasisti nam nista ne bi mogli.

Ja mastam da zivim u Rusiji. Tj da se Srbija ujedini sa Rusijom i da zivimo u jednoj pravoslavnoj imperiji od Jadrana do Vladivostoka, koja bi bila najjaca drzava na svetu , i zapadni nacisti i fasisti nam nista ne bi mogli.
Зато би нам источни фашисти иебали кеву где год и како год стигну пуно горе од ових наших, српских.

Зато би нам источни фашисти иебали кеву где год и како год стигну пуно горе од ових наших, српских.

Rusi nas nikada nisu bombardovali, ubijali, okupirali za razliku od zlotvora sa zapada za koje vi strani placenici radite. Rusi su nasa braca, nasa krv :heart:

Rusi su za Srbe i Srbiju ginuli kad god nas je neko napadao :heart:

Ukljucujuci zapad.

Cuveni Petar Iljic Cajkovski je u cast Srba i ruskih dobrovoljaca koji su ginuli za slobodu srpskog naroda komponovao cuveni rusko srpski mars :heart:

ZIVELA RUSIJA! ZIVELA SRBIJA! SMRT NATO PAKTU!

Back