EBOLA...

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Danas je u Nemačkoj preminula još jedna obolela osoba.
Treća.
Oboleli je bio zdravstveni radnik !

Za sada nije ušla u Srbiju.
Bar nas u to ubeđuju.
Ne bi me čudilo da lažuckaju...
Ne bi bilo prvi put !

Plašite li se ove pošasti !?
Imajući u podsvesti šta je kuga uradila Evropi u Srednjem veku !

Treba biti oprezan ali Evropa u srednjem veku i danas su dva razlicita pojma, ipak mislim da su tropske siromasne zemlje pogodnije podneblje za epidemiju sirih razmera...

U Nemacku nije ušla Ebola, nego su je, da tako kazemo, kontrolisano uneli. Pazljivo doveli ljude inficirane drugde da ih lece u boljim uslovima. Niko se nije inficirao u Nemackoj.

To je Ebola nije svinjski, pticiji i koji vec grip koje svake godine napada.
Da se bojim, pa ne bas, ali da kazu da je u Srbiji umrlo njih 100 (pod uslovom da mediji to ne pumpaju) e onda bi krenula frka.

Mislim da si me pomesao s nekim. Gnusam se teorija zavera

Ako si pomešan sa nekim, onda si to sam uradio, sinovac.
Pričaš neke ultratajanstvene priče, koje, da su tačne, ni špijuni ne znaju,
već šefovi službi ....
A, ko je jednu takvu tebi dojavio ?
Ovo što si izjavio možeš znati samo preko nekog svog Laufera.....

Dragi Grofe, kakvu dojavu? Mislim da treba jos jednom da procitas moj komentar. Izgleda da si razumeo da govorim o tome da neko krisom pokusava da zarazi ljude po Evropi ebolom. A zapravo, moj komentar govori o tome da su ljudi, koji su u bolnicama u Nemackoj od ebole, zapravo vec u Africi bili zarazeni (konkretno, covek koji je danas umro bio je zarazen u Senegalu), ali, kako su drzavljani Nemacke, njihova drzava im je obezbedila siguran transport do mnogo boljih nemackih bolnica, da bi se lecili u uslovima kakve u Africi nisu mogli da dobiju. Nadam se da ti je sad jasno sta sam hteo da kazem. Ako i dalje smatras da je ovo sto sam rekao teorija zavere, savetujem ti da otvoris bilo koje novine, jer u svakima pise da se doticni zarazio u Senegalu. Dakle, nijedan slucaj infekcije u Nemackoj nije zabelezen.

edit: nije Senegal, nego Liberija. Posto je poenta ista, nisam hteo da menjam komentar.

Poslednja izmena:
pa oni su inace zarazeni nekim ne izolovanim virusom,koji jos uvek ne moze da se kaze o kom se radi jer je njihova genetika izukrstana sa mnogim domacim zivotinjama..njihovo poreklo i koreni vode iz raznih stala..

Back