Ebola se siri vazduhom - dokaz

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Objavljeno na LINKU

A ja sam slikao dokazni tekst dole a obratite paznju na "PROPUSTALI VAZDUH" na kraju teksta. I jos jedno pitanje, sta vi mislite jer su slucajno izbusena odela ??

Tadkle moja predvidjanja su tacna kad se sklope sve kockice. A to je da se ebola prenosi vazduhom a to se krije, da je ebola namerno pustena u milionski grad i to u africi gde i postji prirodno zariste, da namerno UN ne zeli da zatvori civilni avio saobracaj sa ugrozenim drzavama i sta vise podstice civilni avio saobracaj, da postoji lek (videli dva amerikanca lepo ozdravili bez posledica), da vladari sveta ne salju adekvatnu pomoc niti osoblje da se bore protiv ebole u tim zemljama, jako kasno se krenulo sa tim problemom gotovo kad je vise nezaustavljiva...

Dakle spremite se za globalnu pandemiju, moj savet je kupiti oko 1400 konzervi neke hrane, na primer mesni narezak ili mesano, 300kg brasna sve po osobi i nadjite negde u planinama prebivaliste i budite spremni da tamo odete kad dodje u vas grad epidemija. Ne zaboravite da kad vec dodje bice tesko kupiti sve te namirnice jer ce masovno ljudi bezati u sume gde ima izvora sa pjacom vodom i drva za vatru i energiju, ili ako necete u sumu onda sve to kupite i zabarakadirajte se u svom stanu 2 godine ali bukvalno jer kad dodje masovna epidemija verovatno ce poceti masovna pljackanja jer ce drzavni aparat biti paralizovan. Dakle suma je bolje resenje. Kazem 2 godine jer nakon 2 godine prolazi taj talas i ko je preziveo preziveo je. Ne spustajte se ni kad cujete da je sve proslo najmanje jos 3, 4 meseca jer da bi virus postpuno nestao iz stanovnistva i sa materjala.

Untitled.png

Poslednja izmena:
Ako mislis na bolest koja je prepolovila stanovnistvo Evrope u ranom srednjem veku kazu da to nije bila kuga....iskopali su leseve ljudi koji su tada umrli od kuge na severnom polu i zakljucili da se nije radilo o kugi nego o virusu

U ranom srednjem veku jos se nije putovalo na severni pol...;)

Iskopavanja su vrsena na Aljasci i oni sto su tamo otkopani su umrli na pocetku 20-og veka od ebole.

e pa onda ne znam kako odnekud su ih iskopali sad cu da nadjem link

http://www.nytimes.com/2001/10/02/s...k-death-to-ebola-like-virus.html?pagewanted=1

Now two researchers from the University of Liverpool are presenting a new theory. In ''Biology of Plagues: Evidence from Historic Populations,'' published in March, the authors argue that a hemorrhagic virus, like Ebola, probably caused the Black Death and most of the smaller epidemics that struck Europe for the next three centuries, not bubonic plague.

The authors, Dr. Susan Scott, a demographer, and Dr. Christopher J. Duncan, a zoologist, say their theory answers many lingering questions about the rapid spread and virulence of the Black Death. Their argument is based in part on reports that the disease was transmitted from person to person.
...ovo je napisano 2001

Poslednja izmena:
Vegani ce preziveti jer imaju jak imuni sistem. Stradaju oni koji su podlozni virusima, a to su svastojedi. Posmatrajte to kao prirodnu selekciju bez obzira imao covek tu upliv ili ne.

Samo ti sebe zavaravaj i selektuj.

Vegani ce prvi poumirati jer im je zbog hronicne nutritivne deficijencije imuni sistem vec oslabljen a organizam iscrpljen sa nedovoljno rezervi proteina i drugih elemanata. Ishrana vegana siromasna proteinima razlicitog porekla koji deluju kao antigeni, ne stimulise dovoljni imuni sistem, raznovrsnot antitela je manja tako da je i organizam manje spreman za borbu sa virusima i bakterijama.

Kao i kod vecine virusa, vecu sansu za prezivljavanje imace samo oni koji su zdravi, jaki, dovoljno i dobro uhranjeni, koji se raznovrsno i zdravo hrane. Dovoljno proteina, energije iz ugljenih hidrata i masti znaci i da ce organizam biti spreman da se bori sa infekcijom, da ce imati od cega da se proizvode antitela, obnavljaju ostecenje celije, i da se infekcija pobedi.

Back