e

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zamisli, mozda probati, dok si joj od pozadi da joj se primaknes tik do uveta u grgljas nesto u grlu na uvce, kao neka zver. Tipa voda ili mozda cak pasta za zube pa joj onako dodatno i mint aroma...

:) Nisam siguran da bih to umeo, a i ko o tome tad može misliti? :)

- - - - - - - - - -

da joj kažeš ne ti nisi htela anđela ....htela si crnog đavola...
to tako moćno zvuči:rotf:

Jes' i onda namerno krk u novo mesto :per:

jao pričala mi je drugarica da joj je bio otvoren prozor dok je radila hopa cupa i nije ni primetila da svi u okruženju slušaju njeno orgazmiranje. da zlo bude veće ispod prozora je otvoren kafić i tu sede biznismeni pre podne i piju kafu dok obrću se repa...

kaže da je stavljala šešir i gledala u vrhove cipela kad ide u nabavku i prolazi kroz taj kafić celu nedelju :lol:

zato vam lepo kažem dranje je aut.
budite Dame
svršite u tišini
:rotf:

Pa ok ako se super oseca dok vristi, ne bih nikome sada branio to zadovoljstvo. Stavicemo pvc stolariju. Ali ako je to sada nekakav trend iz sex i grada ili da me impresionira.. ne mora.

Ma poenta je sta god da te radi. Tako da, ukoliko nisi egzibicionista, onda ne vidim poentu vike da bi te drugi culi kako imas sex.
A ima zena i muskaraca koji stvarno ispustaju glas, jednostavno tako se oslobode valjda. Sasvim je i to u redu.

hmm:think:

moja bivsa je najvise vristala posle:roll:

cim sam se brisao sa zavesom

vristanje je bilo

uhh, paralo je bre nebo

a ne znam zasto je vristala :eek:

...cutologija tokom sexa
je,
sex na naudcnoj bazi
i taj sex je najblizi
zivotinjskom praznjenju
ali