E

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
majcheki:
Mea Nox:
Ipak je more zakon ali dok se ne ode tamo... moze i Ada da posluzi. Sve bi bilo super kad bi je samo malo ocistili.

Malo? Juče sam pročitala u novinama da ima 70% više amonijaka nego što je dozvoljeno i skroz sam se razočarala :cry:

Mislim... bilo je i logično ako se pola miliona ljudi od nedelje ispiškilo unutra bar 3 puta za ceo dan - uf...

Kakav je Lido? Tamo nikad nisam bila...
Joj Shto mi reche ovo... :( ...Sad necu na Adu....neeeeeeeeeee :x

eto
tebi nije jasno zašto ne idu
a meni ne ide u glavu
što bi neko išao tamo :shock:

mislim, bazenčina od betona
nigde lada nema
ne moš izići kad uniđeš jedared :D
šta koji moj ceo dan tamo
iznad sunce
ispod beton
ne kapiram :?

pa šta ako su čisti, čistije je moje kupatilo (i manje, al ajde), isto: pločice i voda. U čemu je razlika sem u višku tangi? :lol:

Ada je sra.nje, ako ti je do kupanja, ako nije možeš lepo da se provedeš (pod uslovom da ideš kolima, a ne kao ja i društvo, čekale vozić ceo sat!)

A da li neko od vas ide na zatvoreni bazen? Ja ne bih na otvoreni, jer onda mogu samo da gorim na suncu i stojim u vrućoj vodi, zbog gužve, i mučim se pokušavajući da rešim dilemu: da li se ja to pržim ili kuvam? Da li neko može da mi preporuči neki zatvoreni bazen, koji ne posećuju deca od koje ne može da se pliva, i koji je koliko-toliko čist?

Ne secam se kada sam poslednji put bila na zatvorenom bazenu... Mislim da je onaj na Banjici bio ok, ali ko zna kako je to danas. Ja bas volim sunce i volim da se cvarim i gorim... Posle toga izledam kao mali indijanac, ali nema veze... :oops:

IZRACUNAJTE I SAMI.AKO NA ADU DODJE KADA JE NAJVECA GUZVA,KAKO KAZU 500.000 LJUDI RACUNAJUCI CEO DAN,NEKA SE OD TIH 500.000 KUPA 250.000 LJUDI,NEKA SE OD TIH 250.000 ISPISA U ADU 100.000(20% OD UKUPNE POSECENOSTI),SVAKO PO OTPRILIKE 300 ml(0.3 l),DOBIJAMO CIFRU OD 30.000 LITARA MOKRACE(30 TONA),KAO OTPRILIKE 3 CISTERNE JUGOPETROLA.SAMI DONESITE ZAKLJUCAK :!:

Fuj! :x Odoh ja na zatvoreni bazen. Tu je manje ljudi, što znači da se manje piški... Eto, na Tašu je cena 120 din, a vikendom je plivanje od 12 do 17h.

galaxy:
majcheki:
viđaćemo se tamo izgleda :lol:

A, znak prepoznavanja? Jedna nedepilirana noga? :lol:

nope, nego tako lepa, zgodna i šarmantna osoba, u tako umerenom kostimu, sa ''takvim'' hodom i takvim smeškom ne može da se promaši...

... Pa kad vidiš baš takvu osobu (a to sam provereno ja) ti je štipni za guzu - i tako ću ja znati da si to ti... Može?

:lol: :lol: :lol:

Auuuu, pa kako da štipnem žensko za guzu? :shock: Pa, to je muški posao... Ajd' ti povedi nešto zgodno, muško,a da nije tvoje, pa da ja njega štipnem...malo. :wink: Ok?

buranija:
He he...za ceo sat ste mogle da "prevalite" pola Ade... 8)

ma aj
ja ponela časopis i knjigu
i Vesna isto tako
plus kremice i kupaće i peškire i ko zna šta sve nije stalo u te rančeve.....teFko teFko
mislim, ne dižem ništa teže od knjige :lol:

E sad sam otišla na Novi Sad, saznala sam da stvarno postoji Ledinačko jezero (ispravili su me, mislila sam da se zove Ledničko)

ledinackoujutro.JPG

08-6.gif

Moram da vidim ovo čudo, izgleda extra, zar ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back