Е!

овде углавном пишите властита искуства.

за целулит је бршљан гел одличан, имаш наш, домаће производње, 250 кинти, имаш афродитин, 500 кинти.
мени је помогао, али мислим да је битно било што сам се масирала док мажем то
и што сам пила доста воде, кирколине и лимунаде без шећера.

posle koliko vremena si videla rezultate?

Ma jel to uopste pomaze?
ma ne bi ga kuvala i brljala sanse nema ....... smara mene to....

па имаш да купиш бршљан гел у сваком лилију
и то ти је већ одавно доказано средство које помаже.
бршљан је отрован, како не би помагао :mrgreen:

Ma jel to uopste pomaze?
ma ne bi ga kuvala i brljala sanse nema ....... smara mene to....

ne znam, ja nisam probala, al drugarica jeste ovo prvo, i kaže da je dobro
mislim, ne može da škodi, je l :lol:

после 2, искрено.
није целулит нешто толико страшно, сам су нас натриповали да мислимо да јесте...

ma ništa nije strašno, dok god nije u nekoj nenormalnoj meri/količini :)

овде углавном пишите властита искуства.

за целулит је бршљан гел одличан, имаш наш, домаће производње, 250 кинти, имаш афродитин, 500 кинти.
мени је помогао, али мислим да је битно било што сам се масирала док мажем то
и што сам пила доста воде, кирколине и лимунаде без шећера.

jel vi to ozbiljno?

:zcepanje: aaaaaauuuuuuuuuuuu ja sam se onda greskom rodila zensko .....ne bi ti se ja cimala oko toga utrljavanje masaze.....ma idi kad se okupam brzinsko mazanje sa verovatnocom preskakanja delova zbog brzine i fijuuuuuuuuuuu vec izletela iz kuce

da dodam...... prosle godine drugarica i ja krecemo na more i keva moja trci sa kesicom kaze kupila sam vam da se mazete protiv celulita ....stigle mi na more otvorile kesicu a unutra nivein goodbye celulit i neko garnijeovo zuto sranje sa roll on-om i nesto afroditino sto smrdi ko u crkvi hahahah......
15-ti dan ostale bez mleka za telo obe i kao daj ono da vidim namazale se jednom a ono pece steze kozu samo je bilo vazi nazad u kesu u prodavnicu dobar dan mleko za telo i posle jos dve nedelje kuci se vratile sa kesicom i kevi kao vazi evo ti mazi se izuzetno je:zcepanje:

Poslednja izmena:
jel vi to ozbiljno?

:zcepanje: aaaaaauuuuuuuuuuuu ja sam se onda greskom rodila zensko .....ne bi ti se ja cimala oko toga utrljavanje masaze.....ma idi kad se okupam brzinsko mazanje sa verovatnocom preskakanja delova zbog brzine i fijuuuuuuuuuuu vec izletela iz kuce

па око чега би се ти цимала?
ти би се цимнула само кад би ти голи живот био у питању
а и то цимање би био чист рефлекс, је л :)

па око чега би се ти цимала?
ти би се цимнула само кад би ти голи живот био у питању
а и то цимање би био чист рефлекс, је л :)

otprilike..... pa vidi ja na stvari gledam ovako lepota nije dublja od koze ....
e sad nikada se nisam nesto cimala puno oko toga, pretpostavljam da nije ni bilo potrebe, sto se tice tela bavila se sportom dugo a tu nema bas mnogo mesta lickanju a i verovatno sam bila zadovoljna tim kako je ....sad se kao sredjujem ali uglavnom se to svodi na sminkanje i frizuru koju precesto menjam po nekima .... a telo pa nekad nabacim koje kilo nekad izgubim ali nikad nisam djetu drzala ... volim da ruckam i mislim da ne bih ni uspela sve i da hocu......a gradja je genetika nemoze se tu mnogo menjati + sport sta napravi to ti je to....

Back