Е....!

Умрла ми кева ! Како сте ви осећали кад вам је умрла мајка и колико вам је требало да се емотивно вратите у равнотежу ? Исто тако и ментално.
Moje iskreno saučešće
Neka počiva u miru ❤️

U martu je bilo 21 godina
Ja sam tad imao 28
Iskreno, laknulo mi je bilo jer se mučila i borila do poslednjeg momenta
Herojski se držala

I onda... Jedno jutro sam krenuo da je budim ali... Što kaže DIS

Možda spava, sa očima izvan svakog zla ❤️

Najviše bole momenti u kojima nismo nešto ispričali, sve to stiže kasnije, treba vremena da prođe kroz nas ali posle ostane prava slika i prave uspomene ❤️

Ako ti treba razgovor, piši u pp

Мене је Бог спремао три године на овај моменат. Била је јако болесна од деменције. Живела је веома здраво. Рапидно је копнила као снег. Дошла до да буде скелет. Није више могла да пије воду ни да уноси храну. Спавала је 18 сати дневно. Није ми први пут да гледам умиреће људе у животу. Знам како се човек гласи. Нисам ни сузу пустио кад сам ушао у стан и нашао је. Мало ми се стегло у стомаку и што је чудно.....осећај среће да се више не мучи. Наравно.....проћи ће ово за три, четри месеца. Исто као и ћале кад је умро. Само кажем да осећам благу анксиозност и потребу загрлим нешто. Макар кера или храстову даску или мачку. Имаш осећај да ти нешто ЈАКО не достаје. И одмах крену мисли.....шта ако се и ја раболим, шта ако останем без посла, шта ако ме снађу неке теже невоље у животу. Наравно, ништа од овог не буде да буде.....али јеббига......мозак те фејкује таквим информацијама.

Умрла ми кева ! Како сте ви осећали кад вам је умрла мајка и колико вам је требало да се емотивно вратите у равнотежу ? Исто тако и ментално.
Užasno, pogotovu zato što je bilo iznenada i izgubio sam je sa 28 godina. Par meseci mi je trebalo za koliku toliku ravnotežu, a danas mi je lakše da budem besan na nju jer se nije pazila nego da je se sećam u pozitivnom svetlu.

Moje saučešće.

@KraNp primi moje iskreno saučešće. Neka tvoja mama počiva u miru.

Moj tata je umirao nekoliko meseci, od metastaza raka grla. U julu će biti 32 godine.

Bol nikada ne prolazi, ali se smanjuje tokom vremena. Ostaju sećanja.

Drži se

Sausesce
Ne reaguje svako isto,vremenom bledi kad se bakces drugim stvarima i bude lakse kad ne razmisljas,postanes bolji covek i vrednujes samo dobro,cuvaj to sto imas i voli,ne planiraj nista daj sve od sebe svakim danom

Poslednja izmena:

Back