>NiNa< Poznat Poruka 9.784 12.01.2009. u 11:15 - E zene... #26 Samantha Jouns: Ko je gledao onaj film P.S. I love You na RTS 1??? Ja se isplakala kao kisa... Kliknite za proširenje... Gledala ja,od tada je pocela ta moja zaljubljenost u glavnog glumca,Gerarda Butlera,da,da... A ni onaj drugi Irac nije los.
Samantha Jouns: Ko je gledao onaj film P.S. I love You na RTS 1??? Ja se isplakala kao kisa... Kliknite za proširenje... Gledala ja,od tada je pocela ta moja zaljubljenost u glavnog glumca,Gerarda Butlera,da,da... A ni onaj drugi Irac nije los.
C Cheersy Domaćin Poruka 4.509 12.01.2009. u 11:16 - E zene... #27 moonja: znamo, pročitali smo na filmu pre podne... predji na adsl.. Kliknite za proširenje... mudruj, mudruj.. mozda jesi procitao danas pre podne ali ja sam taj post okacila sinoc...
moonja: znamo, pročitali smo na filmu pre podne... predji na adsl.. Kliknite za proširenje... mudruj, mudruj.. mozda jesi procitao danas pre podne ali ja sam taj post okacila sinoc...
>NiNa< Poznat Poruka 9.784 12.01.2009. u 11:17 - E zene... #28 Cek da odgovorim na temu...evo nerviram se. Moram do grada.
Kvinsi Buduća legenda Poruka 31.127 12.01.2009. u 15:35 - E zene... #29 Torrente Bgd: Sta se radi?? Kliknite za proširenje... evo, sredjuje se malo prva strana