e sada....

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
idem da spavam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dovoljno sam bila bezobrazna, luda, blesava, vulgarna, grozna i kakva sve ne, danas. jel tako? ajde da cujemo primjedbe :p

ps. ako neko nesto ima lepo da kaze, molim samo velikim slovima:P. komentari tipa: ovaka-si-onaka-si bez obrazlozenja ne prihvacamo na ovoj temi :P.

ps. el vam jos nesto nije jasno el da idem da spavam?

ps..juuuuuuuuu, nisam normalna :roll: :lol::lol::lol:

Idem i ja da spavam, mrtva sam, ko da sam ja drzala koncert, hebote!
Fotke sutra. :-P

Laku noc!

connie_4.gif

A, sta, jbt, otvorila si temu da bismo ti mi kao rekli sta mislimo o tebi? :| Wtf? :?
Ovo je ono sto bi Rile rek'o popularizacija sebe (mislim)...

dano, sto se primas???
tema je rezultat trenutne rezignacije. tacnije, trebalo je da glasi: izvucite me odvadeeeeeeee!!!!!!!!!!!

el razumes?

ps. cudi me da nije zakljucana :roll:

o, devla, devla... e, sada... bas nesto razmisljam... jel ste primetili vi koliko cesto ljudi trose svu svoju energiju na neke nebitne stvari? mislim... i ako se govori o problemima, opet se nesto krije... a svi su u fazonu da nece preko svoje reci... dok ne dodje gusto... a onda gaze sve sto su rekli... ja sam rek'o da necu... i ostao sam na istoj poziciji... iako sam, mozda, u najgoroj situaciji sto se biranja tice... al' necu... il' jesi, il' nisi.. ili, kao sto mi pepe posalje poruku u 4 ujutru u kojoj pise: ja sam to ucinio na svoj nacin... i vise od toga... slusa sinatru... bolje da prestanem sad...

o čemu se ovde radi
osim što pile bilduje mišiće
i onda kada ga navataju i ispeku
ja ću sedeti gledati u batak
i reći
"a do juče je bezbrižno trčalo i kjucalo semenke"
i onda ga neću pojesti
meni tih životinja baš žao

Back