Е; САД СМО ГОТОВИ!

Ako je uistinu imao takvu teoriju, a ja nisam bas ubedjen u tu pricu, onda.......Je.bem mu teoriju, u kojoj nema nijednog dokaza za to sot tvrdi, nasprav mnogo dokaza da je tungusku eksploziju izazvao deo komete.
Pre ce biti da si ti malo pobrkao loncice.

Sto se same vesti tice:
Prilicno je neverovatno da bilo kakav tehnoloski produkt u bilo kojoj sredini dozivi starost od 400 miliona godina.
Naravno ni to ne treba potpuno iskljuciti , ali bih ja pre verovao u greske oko datiranja tog predmeta, sto i dalje ne znaci da je predmet manje senzacionalan ako je star samo milion ili cak samo nekoliko hiljada godina.
Uostalom, (ovo samo kao primer) u jendom od staroindijskih jezika, cije poreklo seze mnoog hiljada godina u proslost, posotji posebna rec koja oznacava period vremena od cca.jednog milionitog dela sekunde.kakvog bi prakticnog znacaja mogla imati ta rec pre nekoliko hiljada godina, ako nije postojala tehnologija u kojoj ta rec ima sasvim odredjeno znacenje?

klark je bio u rafu... u rafu su u njegovo vreme sedeli neki od najbistrijih umova i svi su delili saznanja o svemu sto je imalo veze sa neobjasnjivim... znaci ako je on izneo tu tvrdnju i potkrepio je razumnim objasnjenjem jer koliko se secam epicentar kratera nije bio te dubine koliko bi bio da je neraspadnut asteroid ili meteor sta li vec opalio direktno vec je bio rasut.... onda mu treba verovati. pogotovo sto su mnogi podrzali tu teoriju. ne znam, prozuji malo po netu pa nadji sta ima o tome znam da kad sam citao njegovo objasnjenje sve je imalo nekog smisla... a smisao je ono sto nam svima nedostaje da bi razumeli ko smo i gde smo i sto je najvaznije.... gde nam je mesto....

klark je bio u rafu... u rafu su u njegovo vreme sedeli neki od najbistrijih umova i svi su delili saznanja o svemu sto je imalo veze sa neobjasnjivim... znaci ako je on izneo tu tvrdnju i potkrepio je razumnim objasnjenjem jer koliko se secam epicentar kratera nije bio te dubine koliko bi bio da je neraspadnut asteroid ili meteor sta li vec opalio direktno vec je bio rasut.... onda mu treba verovati. pogotovo sto su mnogi podrzali tu teoriju. ne znam prozuju malo po netu pa nadji sta ima o tome znam da kad sm citao njegovo objasnjenje sve je imalo nekog smisla... a smisao je ono sto nam svima nedostaje da bi razumeli ko smo i gde smo i sto je najvaznije.... gde nam je mesto....

Ipak si ti pobrkao..........Kod Tunguske eksplozije NEMA KRATERA..
Postoji samo eksplozija iznad same povrsine zemlje i udarni talas koji je koncentricno oborio drvece.
Nema nikakve radijacije, nema nikakvih ostataka iz svemira.
JEDINO objansjenje za koje postoji mnogo dokaza, i koje se slaze sa opisanim detaljima je da je na zemlju te 1908. godine pao deo komete.
Cak je u astronomskim posmatranjima zabelezena kometa koja se te godine nije pojavila, a trebala je....
Cisot sumnjam da bi Artur Klark , jedan od najvecih umova danasnjice izneo tako neopreznu i mogu slobodno reci za njega smesnu tvrdnju.

Poslednja izmena:
kamchatka01russia.jpg

http://weeklyworldnews.com/headlines/45033/400-million-year-old-machine/

Ipak si ti pobrkao..........Kod Tunguske eksplozije NEMA KRATERA..
Postoji samo eksplozija iznad same povrsine zemlje i udarni talas koji je koncentricno oborio drvece.
Nema nikakve radijacije, nema nikakvih ostataka iz svemira.
JEDINO objansjenje za koje postoji mnogo dokaza, i koje se slaze sa opisanim detaljima je da je na zemlju te 1908. godine pao deo komete.
Cak je u astronomskim posmatranjima zabelezena kometa koja se te godine nije pojavila, a trebala je....
Cisot sumnjam da bi Artur Klark , jedan od najvecih umova danasnjice izneo tako neopreznu i mogu slobodno reci za njega smesnu tvrdnju.

iste 1908 g tesla je u kolorado springsu vrsio neke opite...

I to objasnjenje je verovatnije od onoga sto ga je navodno dao Klark, po recima kobija.....
Mada kada se sagleda cela slika i uzme u obzir da je uglavnom ono najprostije objasnjenje i tacno, onda se ipak skoro sa sigurnoscu moze reci da je u pitanju kometa ili deo komete.
posle cetiri godine vrsenja experimenata tesla 912 izjavljuje :u mogucnosti sam da skoncentrisem toliku energiju kojom je moguce unistiti celu planetu.,i jedna i druga strana tacno znaju sta se dessilo 908
tesla je bio apsolutno svestan da samo ravnoteza straha moze odrzati ovu planetu da ne bude razorena inace bi severna hemisfera bila bar dva puta preorana do daanas
zanimljivo je procitati i k njigu okultizam 3 rajha..pa onda povezati neke stvari...

posle cetiri godine vrsenja experimenata tesla 912 izjavljuje :u mogucnosti sam da skoncentrisem toliku energiju kojom je moguce unistiti celu planetu.,i jedna i druga strana tacno znaju sta se dessilo 908
tesla je bio apsolutno svestan da samo ravnoteza straha moze odrzati ovu planetu da ne bude razorena inace bi severna hemisfera bila bar dva puta preorana do daanas
zanimljivo je procitati i k njigu okultizam 3 rajha..pa onda povezati neke stvari...

Nema potrebe za tolikom mistifikacijom Tesle i njegovih radova.
I pored toga sto je bio jedan od najblistavijih umova u istoriji covecanstva svakako je i Tesla imao svojih zabluda(jedna od njih je neverovanje u mogucnost koriscenja energije atoma).
Kao sto se cesto kaze, a ja da ponovim, obicno je za svaku pojavu najprostije objasnjenje i istinito.
A udar komete i sve pojave pre i posle eksplozije se slazu sa tom konstatacijom, tako da mislim da nema potrebe ubacivati nekog drugog "krivca" u tu pricu.
Jedna i druga strana?
1908. druga strana je bila carska Rusija i nikakvog hladnog rata nije bilo jos skoro 40 godina.
Tesla i ravnoteza straha?Daj, te price za malu decu bolje ostavi maloj deci.......

Back