Veoma cesto i bezveze postavim glupo pitanje kako bih vide necije reakcije i necija razmisljanja, ono sto me iskreno zanim je to sta vas navodi da veliki deo vremena provodite uz komp i to na netu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
velikixx:Veoma cesto i bezveze postavim glupo pitanje kako bih vide necije reakcije i necija razmisljanja, ono sto me iskreno zanim je to sta vas navodi da veliki deo vremena provodite uz komp i to na netu?
velikixx:Veoma cesto i bezveze postavim glupo pitanje kako bih vide necije reakcije i necija razmisljanja, ono sto me iskreno zanim je to sta vas navodi da veliki deo vremena provodite uz komp i to na netu?
Gazdarica:Znas da su na netu sve pacenici koji na drugi nacin ne mogu da se ogrebu za snoshku!

Nemam sta drugo da radim dok mi riba nije tu a limam wireless, eto zatovelikixx:Veoma cesto i bezveze postavim glupo pitanje kako bih vide necije reakcije i necija razmisljanja, ono sto me iskreno zanim je to sta vas navodi da veliki deo vremena provodite uz komp i to na netu?
Kurt2:Interesantno mi da čujem različite životne priče...

U pocetku sam imao tone vremena za bacanje... pa sam se onda navukao... a sad nemam vremena... Kao pokusavam da propratim ovo... al ne postizem...velikixx:Veoma cesto i bezveze postavim glupo pitanje kako bih vide necije reakcije i necija razmisljanja, ono sto me iskreno zanim je to sta vas navodi da veliki deo vremena provodite uz komp i to na netu?
velikixx:Veoma cesto i bezveze postavim glupo pitanje
U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA TOBOM![]()
![]()

ja dolazim da bih odgovarao na pitanja... volim da budem zamorche... volim kada prouchavaju moje reakcije... narochito oni koje to iskreno interesuje... ali jedva da uspevam da odgovorim... a toliko je mudrih tema na koje bih zeleo da kazem neshto... jedna manje u svakom sluchaju... nema veze, makar sam se izeklamirao...velikixx:Veoma cesto i bezveze postavim glupo pitanje kako bih vide necije reakcije i necija razmisljanja, ono sto me iskreno zanim je to sta vas navodi da veliki deo vremena provodite uz komp i to na netu?
Ima nas različitih... ali i sličnih... :-Dsnowflower:Kao da sam ja odgovorila!!![]()
latica:Ne znam, razlozi za dolazak su razliciti. Razlog za ostanak je isti- navika.