- Poruka
- 6.481
Otkud? Pa po testovima gosp "zamalo". A to ko sam ja je pitanje. Po tebi sam debilcina. Mozda jesam mozda nisam, ali i da jesam i da nisam Hesse jeste ono sto rekao. Mislim, mogao bih ti elaborirati ali bi bilo uzalud. Ne bi shvatio... nedostaje ti adekvatan IQ 

Hesse:Gwydion:Zbilja? Ireverzibilnu mentalnu deficijenciju, u laksem ili tezem obliku, odlikuje IQ ispod 80. Ako sam j au toj kategoriji, a IQ mi je veci od tebe, onda si i ti isto "debilcina"?! Kako rekoh, sve je to carobno ako - onda. BTW, ako cemo iskreno Hesse je bio obican masturbator i smor je za citanje
Hesse:Gwydion:Sto, ostao si bez reci? Zao mi je, nije mi to bila namera, ali sta cu kad sam uvek i svuda najbolji
Hesse:Gwydion:nema lazi, nema prevare. Testovi su nekad bili merodavni. Zao mi je, no opet si lose odigrao
Hesse:Ja garantujem da ti nemas vise od 100, ako ti je neko i izmerio vise, to je bila greska...gospod. Gde Se Tele Veze
Silence!
Ti si stvaaaaaaarno deb*lcina!![]()
A otkud tebi da imas veci IQ od mene? A sto se tice Hessea, ko si ti da kritikujes, a pogotovo da pljujes po njemu? A sta je po tebi zanimljivo za citanje?
P.S.Necu vise da odgovaram na tvoje krete*oidne postove...pametniji popusta...Sah-mat! :wink: