B
Butterflies And Hurricane
Gost
Pa bilo bi lepo kad bi se neka pojavila. Sve topika do topike, a kad predjemo sa rechi na dela, nema ni jedne...
Ja se ne rachunam, ja sam zauzeta.
Ja se ne rachunam, ja sam zauzeta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luciferko:druze za sad me jure 2 budale da me biju , i to su 2 za koje mogu da se setim, koliko me jos njih juri ne znam tacno.....nemoras bas i ti da im se prikljucis....da me juris zbog sestre
citaj muvao sam im se sa curama......
,,,,ali je najgori fazon sto su njihove cure jurile mene .... ja nicim nista nisam izazvao....
ko ih **** kad su im devojke ....... ali ne mozes to budali objasniti.....on ce i dalje da bude sa njom i da juri mene.....dok se ona tamo taslaci sa nekim desetim...
Kalimer0:Nekada mi je tako drago sto nisam zgodan![]()
MYOB:Kako harem, kada je rekao da je bilo cetvoro?
.....ma jok bre,nije rodjena mene boli uvce za nju ,ionako je doshla iz ljubljane na bir fest da pijanchi i da se vacari skim stigne ......... ;-)Luciferko:druze za sad me jure 2 budale da me biju , i to su 2 za koje mogu da se setim, koliko me jos njih juri ne znam tacno.....nemoras bas i ti da im se prikljucis....da me juris zbog sestre
citaj muvao sam im se sa curama......
,,,,ali je najgori fazon sto su njihove cure jurile mene .... ja nicim nista nisam izazvao....
ko ih **** kad su im devojke ....... ali ne mozes to budali objasniti.....on ce i dalje da bude sa njom i da juri mene.....dok se ona tamo taslaci sa nekim desetim...
kambodza:.....ma jok bre,nije rodjena mene boli uvce za nju ,ionako je doshla iz ljubljane na bir fest da pijanchi i da se vacari skim stigne ......... ;-)
kambodza:....sad si se uobrazio ,josh bi i da birash ....
....jbt. pa ti bi i sestru i brata .........e sad me ljutish ....Luciferko:pa znas kako je
daj sliku
sestrinu ne svoju naravno
Kalimer0:Nije kraj teme!
Nego, Luciferko, jel si veceras, iz nekog razloga, jos vise revoltiran na zenski rod?![]()