e ***** papucarske

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Luciferko:
druze za sad me jure 2 budale da me biju , i to su 2 za koje mogu da se setim, koliko me jos njih juri ne znam tacno.....nemoras bas i ti da im se prikljucis....da me juris zbog sestre

citaj muvao sam im se sa curama......
,,,,ali je najgori fazon sto su njihove cure jurile mene .... ja nicim nista nisam izazvao....
ko ih **** kad su im devojke ....... ali ne mozes to budali objasniti.....on ce i dalje da bude sa njom i da juri mene.....dok se ona tamo taslaci sa nekim desetim...

Nekada mi je tako drago sto nisam zgodan :)

ovaj ozbiljno ekipa je bila ekstra veceras, da ne hvalim svakog ponaosob. I nadam se da ce takvo stanje ostati i kad se skupi veci broj ljudi. Naravno ako moze jos bolje super. Ali ovakvo stanje kao veceras je odlicno.

Luciferko:
druze za sad me jure 2 budale da me biju , i to su 2 za koje mogu da se setim, koliko me jos njih juri ne znam tacno.....nemoras bas i ti da im se prikljucis....da me juris zbog sestre

citaj muvao sam im se sa curama......
,,,,ali je najgori fazon sto su njihove cure jurile mene .... ja nicim nista nisam izazvao....
ko ih **** kad su im devojke ....... ali ne mozes to budali objasniti.....on ce i dalje da bude sa njom i da juri mene.....dok se ona tamo taslaci sa nekim desetim...
.....ma jok bre,nije rodjena mene boli uvce za nju ,ionako je doshla iz ljubljane na bir fest da pijanchi i da se vacari skim stigne ......... ;-)

Ja bih recimo dosao, ako bi nekome odavde u najmanju ruku bilo svejedno da li cu doci. I voleo bih da se zezamo i smejemo i glupiramo svi zajedno... Opustena neka atmosfera... Znaci da ne moram da mislim sve sto kazem... E sad ako je tako eto i mene da se druzimo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back