E,ovo morate da vidite...Nas Palma je intelektualac bre za ovog Hrvata-Hebranga...

Ne stidim se neznanja!to se nauci zar ne?tek je kampanja pocela pa ce se najbolji i izabrati bar se ja nadam.Hebrang je prva liga domoljuba i ne mislim da je glup kako ga ovi neki sa IQ 69 prozivaju na ovom forumu:mrgreen: ali gledam i slusam ostale.Utrka je tek pocela:cool:

Hebrang: Glumio sam da ne znam pitanja
0376007.42.jpg

PIXSELL

Osim što je rekao da je znao pitanja u emisiji HTV-a, Andrija Hebrang obrušio se i na Nadana Vidoševića poručivši da će pobjeći iz države ukoliko on postane novi predsjednik.
Predsjednički kandidat Andrija Hebrang gostovao je u emisiji Na vrućem stolcu Radija 101, gdje je, između ostaloga, upitan i o svojoj naklonosti prema Marku Perkoviću Thompsonu.

''Cijenim ga kao antifašista jer je 1991. ustao protiv velikosrpskog fašizma'', kazao je Hrebang i dodao da se Thompsonu samo ''pripisuje da je pjevao Jasenovac i Gradišku staru, jer je on to oštro demantirao''.

Upitan je, dakako, i o slabom poznavanju hrvatske povijesti, što je bilo očigledno u emisiji HTV-a Dossier.hr, i o njegovom zahtjevu za ''staljinističkom'' istragom na HTV-u zbog navodnog varanja njegovog protukandidata Nadana Vidoševića.

''Ono je bila specifična staljinistička metoda. Dobio sam pet pitanja u stožer i Sunčana Glavak mi je rekla da na brzinu trebam odgovoriti samo na tih pet pitanja. Kada je novinarka postavila šesto, sedmo i osmo pitanje, odlučio sam bojkotirati kviz. Ne možete misliti da ne znam te stvari'', rekao je Hebrang, a usput je i optužio urednika emisije Ivana Jabuku da laže, jer tvrdi da je kandidatima poslao samo popis s pet tema o kojima će se razgovarati.

Rekao je i da je glumio da ne zna odgovore na dodatna pitanja ''kako bi se približio običnim ljudima''.

''Što se tiče Vidoševića, neslužbeno se doznaje da je njegov stožer bio uporan i dobio svih deset pitanja'', rekao je Hebrang te za Vidoševića još dodaje da, ukoliko ga on pobjedi, neće napustiti samo politiku nego i državu.

Također, nazvao ga je kavzi-dragovoljcem Domovinskog rata koji je pobjegao prije prve granate, a isto tvrdi i za Dragana Primorca.

a ima jos jedan clanak..

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/10/10/0175006.html

Back