e ovo je junak!

kibic_fenster

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.981
nije morala biti tema, ali posto vidim da se odjednom svi nesto kace za one negativne teme
evo jednog sjajnog, pomalo saljivog, pomalo i tuznog ali odlicnog primera prave muske hrabrosti:

http://www.vesti.ru/only_video.html?vid=601575

koliko sam shvatila, neki tip je nasrnuo na njegovog oca (verovatno neki sukob u saobracaju) i maleni je bez razmisljanja krenuo da odbrani starog, intervenisuci vrlo smelo i odlucno.
bravo! :super:

Pa sad...meni je ovo vise idiotski nego smesan ili simpatican snimak.Pogotovo sto se emituje u nekim vestima ili kakva im je ovo vec emisija.Ali Rusi su ionako mentalan narod.Dete je verovatno dozivelo traumu ali je to nekom "genijalcu" bilo zanimljivo da snimi kamerom a nekom jos "genijalnijem" da to objavi na TV-u.

ma ok, pusti sad pozadinu toga koliko su odrasli budale, kako je ovo dete moglo i da nastrada mozda, ko je to i zasto snimio (simaju se i gore sztvari pa sta)..nego mi je interesantno kako je klinac reagovao "muski",
kontam da bi skoro svako drugo dete pobeglo ili ne bi ni izlazilo iz auta, pocelo plakati i sl. sto je neka ocekivana decija reakcija, a ovaj malac se pokazao puno zrelije.

svi su muskraci junaci , njihov zivot je surov i tezak i premalo cene sebe, za razliku od povlascenog pola...

joj postedi me molim te tih fraza i demagogije.
hoces reci da sad svaku budalu abolira cinjenica da je po difoltu imao tezak i surov zivot, a ono mozda bas neki najgori primerak guzonjinog sina koji je odrastao jeduci iz zlatne kasike i qurcem nikad nije morao da mrdne, a kamoli da se pomuci za bilo sta..?!

Poslednja izmena:
FF4A99h.jpg

Pa sad...meni je ovo vise idiotski nego smesan ili simpatican snimak.Pogotovo sto se emituje u nekim vestima ili kakva im je ovo vec emisija.Ali Rusi su ionako mentalan narod.Dete je verovatno dozivelo traumu ali je to nekom "genijalcu" bilo zanimljivo da snimi kamerom a nekom jos "genijalnijem" da to objavi na TV-u.

Da i ono super podrska muskoj deci, tucite se i ulecite u fajt od malena.

Back