Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za muske: jel imaju oni tu neku posebnu koja se izdvoji necim iz mora nebitnih zena sa kojima su tu i tamo?
po bilo cemu
- - - - - - - - - -
ps. daca me naveo na ovo pitanje![]()
a daca mi kaze da muskarci nemaju nikad tu posebnu koja se necim izdvojila.... ma daaaaaj daco idi lazi nekog drugog![]()
Meni nije jasno zašto apsloutno sve mora da se generalizuje, i to mi izuzetno smeta. Ako ti jedan muškarac kaže jedno, ne mora da važi isto za drugog.
naravno. otuda i tema. da se cuju raznolika misljenja![]()
Neko će ti reći da ima, neko da nema. Tema za to je nepotrebna osim ako lično ne želiš da saznaš imaju li određeni ljudi sa foruma takvog nekog.
Nisu.
Ima i gorih !
Nisu.
Ima i gorih !
tema je deo svetskog istrazivanja o muskarcima kao cudnoj sorti koja se mnogo pravi pametna a pravi teske gluposti.
sta ti jos nije jasno?
ahahah
ne kod mene ima lepih, lepsih i one koje ti oduzimaju dah
a mozes i "dobre" da stavis
sluse se forama "treda otici kad je najlepse"![]()
tema je deo svetskog istrazivanja o muskarcima kao cudnoj sorti koja se mnogo pravi pametna a pravi teske gluposti.
sta ti jos nije jasno?
- - - - - - - - - -
![]()
za muske: jel imaju oni tu neku posebnu koja se izdvoji necim iz mora nebitnih zena sa kojima su tu i tamo?
po bilo cemu
- - - - - - - - - -
po bilo cemu
- - - - - - - - - -
po tome koliko me voliza muske: jel imaju oni tu neku posebnu koja se izdvoji necim iz mora nebitnih zena sa kojima su tu i tamo?
po bilo cemu
- - - - - - - - - -