baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
btw, Beckam je bio skoro pa nepoznat kad se oženio Viktorijom...posle je postao ono što je danas...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
btw, Beckam je bio skoro pa nepoznat kad se oženio Viktorijom...posle je postao ono što je danas...![]()
btw, Beckam je bio skoro pa nepoznat kad se oženio Viktorijom...posle je postao ono što je danas...![]()
Ja bih rekao da je Viktorija bila skoro pa nepoznata,posle je postala ono sto jeste kad se udala za njega
Za Davida su znali svi muskarci u UK jos kad je ko klinac zabio gol protiv Wimbledona.
A ko je znao uopste ko je Posh spice dok se nije udala za njega?
To sto zene nisu vlazile na njega ne znaci da je bio nepoznat.![]()
pa on je za nju saznao kad je bila u toj grupi i zakazao joj date preko one kovrdžave Spajsice...i lepo si reko, znali su u UK za njega...a sad zna ceo svet...![]()
prvo, on je nije naručio nego je video u časopisu i dopala mu se žena...pa je našao način da je kontakira i izvede na sastanak...
uopšte niste romantični...![]()
Znao sam i ja,a znali su i svi koji prate fudbal,al posle je postao poznat zenskinjama.
Ko Ronaldo,dok je bio fudbaler postovao sam coveka kad je postao maneken ogadio mi se.
pa da al znali su ga kao dobrog fudbalera...sad ga zna ceo svet ko metro...ma sta se pa ja pravim fina...ko gejcinu
Hteo pred Svetsko prvenstvo 2002 da nagovori sve igrace da umesto zvanicnog odela nose ovakvu suknju
![]()
Srecom su ga iskulirali![]()
uopšte nije reč o tome šta je postao...nego kad...znači, nije bio ni upola poznat i bogat pre nego što se oženio Viktorijom...što znači, da se ona nije udala za njega zbog para...![]()
mislim da ona skida strep on samo kad izadje u javnost![]()
I to dijamantski
Muzic joj za godisnjicu mislim poklonio vibrator sa dijamantima![]()
November 12, 2004|By Daily Dish
BECKHAM'S MILLION-DOLLAR SEX TOY
English soccer ace David Beckham has spent a staggering $1.8 million on the world's most expensive sex toy as a present for his pregnant wife Victoria.
The platinum vibrator, with a 10-carat diamond encrusted base linked to a 16-carat diamond necklace, is one of only 10 in the world -- and was created by London strip-club owner Peter Stringfellow.
Stringfellow reveals Rolling Stone veteran Mick Jagger is also keen to purchase one of the buzzing toys for his girlfriend L'Wren Scott.
I to dijamantski
Muzic joj za godisnjicu mislim poklonio vibrator sa dijamantima![]()
Mislis da Rodik nije uspao jadan u ovom slucaju?
http://www.mondo.rs/s160207/Zvezde_i_tracevi/Blago_Endiju_Rodiku.html
Samo otvoriš fešn časopis i koji ti se Komad dopadne pozoveš. A ne ko mi paćenici što se lomimo da ih zovemo da bi nas najčešće ispalile....
Čovek se na ovaj njegov način i oženio!
Sto mora iz Rusije i ostale SSSR druzine ima i iz Amerike ,Afrike ,kosookih,Domenikanki i svih mogucih. Samo malo treba da se potrudi i sam da nadje.pa ima sajt da izaberes zenu iz rusije i ostale sssr druzine pa ti je oni posalju...ti je vidis na slikama platis joj put i sve sto treba i kad dodje zenis je...il nesto grdje...zavisno od karaktera narucioca
i taj potez tog sportiste mi ne zvuci nista bolje![]()
Pa slažem se da je njegov postupak malo životinjski, tj. glup. Birati ženu iz kataloga...Al s druge strane možda je skontao i da mu odgovaraju njene osobine. A mlakonjski je što je rekao agentu da ZAMOLI curu da izađe s njim...
A s druge strane je ispao korektan što ju je oženio umesto da je kao što bi većina uradila iskoristi i baci...