A
anakin
Gost
teze mi je da sedim u prljavom nego da cistim...kuhinju non stop koristim tako da ne mogu da redjam neoprane sudove, gadno je i nehigijenski...a imam i mrave pa moram svaku mrvu uvece da sklonim...
mada razbacujem garderobu okolo i ne sklonim je odmah i imam obicaj da zapisujem stvari po papiricima koji su svugde...kupila sam i notes ali dzabe, navika mi je da zapisujem po starim kovertama, racunima...i onda se to djubre gomila...
gomilam i sminku pored lavaboa, to cak i mene nervira kad zateknem tako...
knjige ostavljam po podu pa ih malo preskacem...
isto sam "primitivna" pa ne volim kad mi ljudi dodju u haos...
moj muz sklanja garderobu odmah za sobom i odmah pere sudove ali on ima hrpe notnog papira svuda po stanu koje takodje ne baca...ali onako jedan red napisan pa prazno i tako na 50 papira...
i drzi kofer na sred sobe, sto me nervira jer onda na njega slaze stvari a kofer je prljav...(ne da se ubediti da je kofer stvarno prljav!!)
mada razbacujem garderobu okolo i ne sklonim je odmah i imam obicaj da zapisujem stvari po papiricima koji su svugde...kupila sam i notes ali dzabe, navika mi je da zapisujem po starim kovertama, racunima...i onda se to djubre gomila...
gomilam i sminku pored lavaboa, to cak i mene nervira kad zateknem tako...
knjige ostavljam po podu pa ih malo preskacem...
isto sam "primitivna" pa ne volim kad mi ljudi dodju u haos...
moj muz sklanja garderobu odmah za sobom i odmah pere sudove ali on ima hrpe notnog papira svuda po stanu koje takodje ne baca...ali onako jedan red napisan pa prazno i tako na 50 papira...
i drzi kofer na sred sobe, sto me nervira jer onda na njega slaze stvari a kofer je prljav...(ne da se ubediti da je kofer stvarno prljav!!)