DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
A sta ako se kresnemo u naredna dva sata?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
batine, da li zaista mislis da je nekoga briga da li ti kreses ili ne?
ozenjen covjek, i jos se nada da neko ljubomorise jer je uspio da se snadje za sex... nonsens
Nema sanse, jos mi se gibanica nije slegla.A sta ako se kresnemo u naredna dva sata?
Uđi u moje poruke pa pogledaj kad sam pre otvaranja ove teme postovao (oko 23h)što lažeš? pre 20 minuta si pisao post, eno ti ga stoji na tvojoj temi
ma i to što kažeš!
nego mi nema batine sa izveštajem i sa mojih pošteno zarađenih 20 evrića.![]()
A sta ako se kresnemo u naredna dva sata?![]()
Pošto uradiš isto što i kolega iznad pošalji mi pp da ti pošaljem (kao i njemu) broj žiro računa na koji ćeš uplatiti onih 20 jevrića plus uplatićeš još 20 za klevetu.
Uff ala prija................................ova cigareta posle.......![]()
Ja sam kresnuo ženu pre 20 min.
Evo ovako, onaj ko nije uvalio u zadnja 2h i nije neki ...., a koja nije primila i nije neka ....
Aj da vidim, svaka koja se upiše znači da ga je primila i svaki koji se upiše znači da ga je uvalio.
(prihvatam i masturbiranje)
Od mene možeš da dobiješ 20 ali samo po guzi
Daj ti nama dokaze da si hebo, mogao si za ovo vreme da gledaš film, što je vrlo verovatno.
Nema ništa blanko i na poverenje prijatelju.![]()
ja bih zamolio ženu da vam napiše koju reč ali joj trenutno drhte ruke pa ne biste mnogo razumeli (a ne jebbem po kućama da bih dokazao).![]()
Evo ovako, onaj ko nije uvalio u zadnja 2h i nije neki ...., a koja nije primila i nije neka ....
Aj da vidim, svaka koja se upiše znači da ga je primila i svaki koji se upiše znači da ga je uvalio.
jel ima neko ovdje (osim postavljaća ako ne laže) da sjeda za komp najmanje 1-2 sata poslije sexa???
E pa najbolje bi bilo da sednem za komp 20 minuta posle sexa i da vas sve obavestim šta sam radila a tipa da ispratim kući![]()
A ti se i sexaš ponekad eeeee sad je previše ova tema je propala i menjam naziv u aj se lažemo.