E, Branka, Branka...

• Začetnik teme Začetnik teme TUTU
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..ja takodje ne pamtim da sam uchila, ni u osnovnoj, ni u srednjoj...
aj za osnovnu i da ti poverujem :) (mada, ni to ne moze bas tako lako), ali za srednju mi je mnogo cudno. ne poznajem osobu koja ne uci u srednjoj (u stvari znam jednu, ali necemo je uzimati u obzir jer svake godine ide na popravni :lol: ).
apsolutno ne mozes da imas dobre ocene samo ako slusas na casu, jer se predavanje ne svodi iskljucivo na knjigu, tj. ono iz knjige moras da znas plus da hvatas beleske... i recimo volela bih da vidim osobu koja je na casu zapamtila nastavke za latinski ;)

i tako mi od petka dodjosmo do teme naseg skolstva :D tuzna tema.

U nekim predmetima jeste, a u nekim ta kreativnost samo zbunjuje decu. :rtfm: ;)

...
trio.gif

pa kako to, sunca ti?
o kojim predmetima govoris?

..verovala ili ne verovala...
..moja generacija je bila prva koja je imala prijemni...
..bez zbirki...odesh da provere shta si nauchio u osnovnoj...
..bez predstave kako to izgleda..
..retko ko nije polozio...ja imala 97,5 ukupno...

..kao "novi i revolucionarni" program, nismo imali udzbenike prvih godinu i po gimnazije...
..nauchili da hvatamo beleshke, profi..
..krajem druge godine dobili prvu knjigu - iz matematike :roll: ...najmanje potrebnu...
..dodushe u trecoj smo imali sve knjige...sachekale moju seku, slabo otvarane... :lol:

..elem, htedoh samo reci da se i danas tako uchi...samo treba znati...

aj za osnovnu i da ti poverujem :) (mada, ni to ne moze bas tako lako), ali za srednju mi je mnogo cudno. ne poznajem osobu koja ne uci u srednjoj (u stvari znam jednu, ali necemo je uzimati u obzir jer svake godine ide na popravni :lol: ).
apsolutno ne mozes da imas dobre ocene samo ako slusas na casu, jer se predavanje ne svodi iskljucivo na knjigu, tj. ono iz knjige moras da znas plus da hvatas beleske... i recimo volela bih da vidim osobu koja je na casu zapamtila nastavke za latinski ;)

i tako mi od petka dodjosmo do teme naseg skolstva :D tuzna tema.

prosjek u srednjoj, 4,3,3,3...

petice iz onog sto sam voljela,
cetvorke onog sto sam jednostavno znala iako nisam voljela
dvojke iz onog sto me nije zanimalo

a nista od navedenog nisam ucila
niti sam se pojavljivala na predavanjima
i bila sam na tabletama
ali, to je, druga tema

na faksu ucila + redovno, prvi put u zivotu i razbila sve predmete
iako... me nisu zanimali, vecina

Back