Mali čičak Stara legenda Poruka 77.633 13.11.2017. u 22:32 - E baš za inat - patrijahalni muškarci. #126 електрика: А поента је? Kliknite za proširenje... Sto vredjas zene?
електрика Zaslužan član Poruka 123.191 13.11.2017. u 22:33 - E baš za inat - patrijahalni muškarci. #127 Mali čičak: Sto vredjas zene? Kliknite za proširenje... Које жене?
Boki Buduća legenda Poruka 25.947 15.12.2017. u 14:17 - E baš za inat - patrijahalni muškarci. #128 PerfectOne: gde nestade ovaj čovek? kad je pre stigo da nekog uvredi samo što je došo! Kliknite za proširenje... Sada sam opet tu. Nisam imao vremena, kraj godine... posao i obaveze... a i bio sam u banovini.
PerfectOne: gde nestade ovaj čovek? kad je pre stigo da nekog uvredi samo što je došo! Kliknite za proširenje... Sada sam opet tu. Nisam imao vremena, kraj godine... posao i obaveze... a i bio sam u banovini.
Boki Buduća legenda Poruka 25.947 15.12.2017. u 14:35 - E baš za inat - patrijahalni muškarci. #129 електрика: Ваљда дословно. Остало не бих коментарисала, ионако си онемогућен. Kliknite za proširenje... Nije... uslovno! - - - - - - - - - - kichbran: Meni je veći fenomen što se za te specijalne prilike ne otvori još jedan nalog. - - - - - - - - - - To je takoreći rupa u zakonu. Kliknite za proširenje... Sta ce mi drugi nalog? Meni bez foruma nije frka.
електрика: Ваљда дословно. Остало не бих коментарисала, ионако си онемогућен. Kliknite za proširenje... Nije... uslovno! - - - - - - - - - - kichbran: Meni je veći fenomen što se za te specijalne prilike ne otvori još jedan nalog. - - - - - - - - - - To je takoreći rupa u zakonu. Kliknite za proširenje... Sta ce mi drugi nalog? Meni bez foruma nije frka.