E alo dollare Mc ja sam jos uvek ovde....tako da zacepi...nego gde si ti i tvoje rime.,.,.,.,.,ja obozavam Marchella i Struku.,.,.,i znam ih.,.,,.pa sta onda,.,.,i nisam promenio misljenje.,.,,.,.,.tako da sakri se.,,.,.,.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, a da vi niste jedan isti? Jer bi sad marchelo morao da reaguje na ono OBOZAVAMkomar:E alo dollare Mc ja sam jos uvek ovde....tako da zacepi...nego gde si ti i tvoje rime.,.,.,.,.,ja obozavam Marchella i Struku.,.,.,i znam ih.,.,,.pa sta onda,.,.,i nisam promenio misljenje.,.,,.,.,.tako da sakri se.,,.,.,.
Ne pljujem po likovima na sceni. Ovo je bilo upuceno marchelu koji se javio na forum. Nisam ljubmoran uopste. I ne za samo ovaj dal je marchelo ili ne. To zna vise ljudi.komar:E izvini Dollare ali nemogu da izdrzim,kad vidim kako pljujes...po likovima na sceni...sav se najezim...Ili si ljubomoran,ili sta nerazumem te,,ostavi decka na miru,,pa sta nek se zadovoljava ...time sto misli da je Marchello...pusti ga a mozda i jeste on...to mi neznamo..samo on to zna...pa ono iskuliraj....Brate u kom si fazonu.,,.,.,.,
komar:E izvini Dollare ali nemogu da izdrzim,kad vidim kako pljujes...po likovima na sceni...sav se najezim...Ili si ljubomoran,ili sta nerazumem te,,ostavi decka na miru,,pa sta nek se zadovoljava ...time sto misli da je Marchello...pusti ga a mozda i jeste on...to mi neznamo..samo on to zna...pa ono iskuliraj....Brate u kom si fazonu.,,.,.,.,
vukintas:NE SLUSAM NAS HOP TAKO DA 'F*** MARCELO'
>>>>>>>>>>>EAST SIDE<<<<<<<<<<<<<<<< FO SHO
Evo MC ti si bas dao poslednji odgovor na jednu od mali milon tema o Hip - Hop-udollar MC:vukintas:NE SLUSAM NAS HOP TAKO DA 'F*** MARCELO'
>>>>>>>>>>>EAST SIDE<<<<<<<<<<<<<<<< FO SHO
Jel se hvalis il se zalis?