Cru
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
Eustahije Brzic..
sada ga nigde nema
sada ga nigde nema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cruella:Eustahije Brzic..
sada ga nigde nema![]()
gigule:pozz drugari
evo mog priloga dražesnoj temi
bedno piskaralo he he šala šala & ser žile
Je l` bre gigo, kad će ta tortijada u Kulpinu? Zvala, pa je nema!LePiaf:Slatka mala izvrnuta torto, svi te vole, svi te cene
Slatka mala izvrnuta torto, dno ti na vrhu stoji
Slatka mala izvrnuta torto, nevoljama nikad kraja
O, slatka mala izvrnuta torto, vrh ti na dnu stoji.
LePiaf:Slatka mala izvrnuta torto, svi te vole, svi te cene
Slatka mala izvrnuta torto, dno ti na vrhu stoji
Slatka mala izvrnuta torto, nevoljama nikad kraja
O, slatka mala izvrnuta torto, vrh ti na dnu stoji.
sorry sorry sorry sorryxiaoyu:Je l` bre gigo, kad će ta tortijada u Kulpinu? Zvala, pa je nema!![]()
Igram_se:патак дача.којот супер геније и сви остали са старим преводима..ова нова синхронизација је ужас, мада се побољшава
O, paperjasti oblachku, shto gore na nebu stojish visoko...gigule:a znaš onu o paperjastom oblačku?
![]()
побољшавају се!!!сунђер боб је нпр супер......али патак дача"види оног безбрижног и богатог трговачког путника,гледај како ћу да му просвирам стрелу испод пазуха,отети му злато и поделити га смрдљивој сиротињи,то ће те убедити да сам робин худ" или "како се стиже на планету х,лако је....прво идемо 12000 км на горе,па на северо-исток па свемирским астрокублусом следећи звездану девијацију на југ и пљас,пљас право на земљу,јел ти сада јасно како се стиже на планету х???...немој само мене о цртаним филмовима,молим теееееееtopmodelsica:Sto ste vi dosadni svi, e ali svi su dosadni, sta fali novoj sinhronizaciji? Ti crtaci su skroz slatki i sa novom sinhronizacijom!![]()
????šefe,koji ti je vreg????ne,mislim da nisam gledao taj crtani????topmodelsica:Kad neko kopira svoju drugaricu na primer, onda dodje jedan trenutak kad ne zna dalje, zato sto drugarica opusteno i prirodno u svojoj kozi radi svoj posao i zivi svoj zivot i sto je najvaznije, svojim postupcima ispunjava svoje namere,a ova koja je nju kopirala ona ispunjava sve vreme iste namere kao ova njena drugarica.Medjutim, pre ili kasnije, dodje kad se ova koja kopira zapita: "Sta su moje zelje", i onda vidi da ona nema iste zelje kao ona njena drugarica, i vidi da sad mora sama da smishlja sta dalje da radi.Dakle, ne zna dalje, dalje radi po svome, i nece biti uspesna nikad kao njena drugarica, nego mora da se vrati na svoj nacin i na svoj polozaj, na svoje osobine, na svoje zelje i na svoje mogucnosti.
Igram_se:????šefe,koji ti je vreg????ne,mislim da nisam gledao taj crtani????
DECHKONJA:ma ko josnije geldao Cipelice,Cudesna Shuma,transformerse,mece dobrice...(i naravno djej ) i kome jso trebaju ovi teletabisi i slicne gluposti![]()
ae malo pricamo o ovome
topmodelsica:Meni su pingvini smaraci teski.Lav je najbolji u Madagaskaru.I oni domorodci i onaj mali sto su ga gurnuli da ga pojedu foosi, sto lici na vevericu, skroz je sladak, to je onaj mali sto se stalno suvise priblizi kraljevim stopalima.