E ali SVI GLEDAMO CRTACE...

Cruella:
Eustahije Brzic..
sada ga nigde nema :(
eustahije0cbpq1.jpg

Ma Vitez Koja je bio zakon!
Pa nisu losi neki crtaci na cartoon networku, ja povremeno gledam onog kosaca sa dvoje dosadne dece - jedno je stalno nadrndana devojcica a drugo je dete debil :lol:
Inace Toma i Dzerija sam i kao mala sa uzasom gledala, kod Pere kojota sam se drala kako to nije fer i kako gomilu toga u stvarnosti ne moze da se desi, uvek mi je bilo zao patka Dace sto uvek nastrada, jedino mi se Dusko Dugousko svidjao ali samo onda kad nije bio protiv Dace.
I zaboravili ste da spomenete Popaja.
A sta fali sudjer Bobu, osim sto to takodje nije crtani za decu, ali imaju dobre fore.

Ja sam obozavala Strumpfove kad sam bila mala, to mi je bio ubedljivo omiljeni crtani.A sad mi se svidjaju razni dugometrazni i svidja mi se ovaj crtani, ne znam kako se zove, neke epizode kao da su napravljene o meni, kad je ovu glavnu devojcicu iskopirala drugarica, i na kraju je ipak morala da se vrati u svoj lik jer to tako ne ide, ne moze da prodje kopija kao original.

Prilozi

• crtani film.JPG
    crtani film.JPG
    39,3 KB · Pregleda: 3
topmodelsica:
Sto ste vi dosadni svi, e ali svi su dosadni, sta fali novoj sinhronizaciji? Ti crtaci su skroz slatki i sa novom sinhronizacijom! :D
побољшавају се!!!сунђер боб је нпр супер......али патак дача"види оног безбрижног и богатог трговачког путника,гледај како ћу да му просвирам стрелу испод пазуха,отети му злато и поделити га смрдљивој сиротињи,то ће те убедити да сам робин худ" или "како се стиже на планету х,лако је....прво идемо 12000 км на горе,па на северо-исток па свемирским астрокублусом следећи звездану девијацију на југ и пљас,пљас право на земљу,јел ти сада јасно како се стиже на планету х???...немој само мене о цртаним филмовима,молим теееееее

Kad neko kopira svoju drugaricu na primer, onda dodje jedan trenutak kad ne zna dalje, zato sto drugarica opusteno i prirodno u svojoj kozi radi svoj posao i zivi svoj zivot i sto je najvaznije, svojim postupcima ispunjava svoje namere,a ova koja je nju kopirala ona ispunjava sve vreme iste namere kao ova njena drugarica.Medjutim, pre ili kasnije, dodje kad se ova koja kopira zapita: "Sta su moje zelje", i onda vidi da ona nema iste zelje kao ona njena drugarica, i vidi da sad mora sama da smishlja sta dalje da radi.Dakle, ne zna dalje, dalje radi po svome, i nece biti uspesna nikad kao njena drugarica, nego mora da se vrati na svoj nacin i na svoj polozaj, na svoje osobine, na svoje zelje i na svoje mogucnosti.

topmodelsica:
Kad neko kopira svoju drugaricu na primer, onda dodje jedan trenutak kad ne zna dalje, zato sto drugarica opusteno i prirodno u svojoj kozi radi svoj posao i zivi svoj zivot i sto je najvaznije, svojim postupcima ispunjava svoje namere,a ova koja je nju kopirala ona ispunjava sve vreme iste namere kao ova njena drugarica.Medjutim, pre ili kasnije, dodje kad se ova koja kopira zapita: "Sta su moje zelje", i onda vidi da ona nema iste zelje kao ona njena drugarica, i vidi da sad mora sama da smishlja sta dalje da radi.Dakle, ne zna dalje, dalje radi po svome, i nece biti uspesna nikad kao njena drugarica, nego mora da se vrati na svoj nacin i na svoj polozaj, na svoje osobine, na svoje zelje i na svoje mogucnosti.
????šefe,koji ti je vreg????ne,mislim da nisam gledao taj crtani????

Igram_se:
????šefe,koji ti je vreg????ne,mislim da nisam gledao taj crtani????

Nisi gledao ni crtani film "Zemlja kengura". :D Podseti me nekad da ti ispricam o cemu se radi u tom crtanom filmu (koji nije nikad snimljen).

To je crtani koji je trajao 5 minuta na Cartoon network - u, sa devojcicom koja ima roze kosu i cvet u kosi, i ima drugaricu koja je nju pokausala da iskopira, drugarica ima plavu kosu, i nema cvet u kosi, mozda ce reprizirati tu epizodu, gledaj na Cartoon Network - u, u 16 i 15, otprilike u to vreme.

Danas su crtani cesto jako agresivni ili jednostavno gadni. Pitam se sta tu deca mogu nauciti? Mada, imali smo i mi kornjace i transformerse, ali ipak imam utisak da su bili nekako "miroljubiviji".
Obozavam Dextera i Ice Age i Monsters Inc. ;) i Madagaskar je skroz dobar, sa onim ludim pingvinima.
Sada bi trebalo da se pojavi dugometrazni jednog hongkoskog autora i cula sam da je sjajan!

DECHKONJA:
ma ko josnije geldao Cipelice,Cudesna Shuma,transformerse,mece dobrice...(i naravno djej ) i kome jso trebaju ovi teletabisi i slicne gluposti :)

ae malo pricamo o ovome

jaooo,mede medenjaci :D oi cudesna suma.
cipelici su smarali.

volim dextera i courage the cowardly dog,to obavezno pogledam ako naletim.

nindzakornjace su klasika,al one stare,ne ove kineske sto su nedavno pustali :?

od dugometraznih finding nemo mi je ubedljivo najbolji...shrek 2 je super...i aladin naravno :D

Ja sa klinkom redovno gledam Sundjar Boba i smejem se ko luda... Mnogo je sladak... Prava dobrica ..Cujem da su ga u svetu proglasili za gey-a jer ima samo drugara Patrika... Glupost... Sundjer pa gey..
Ima puno slatkih crtaca, koji nisu poznati, ili nisu visokobudzetni... Meni su malo debilni neki od ovih novih crtaca koje gledam po cartoon networku.. Onaj Dzoni Brava ili dekstre.. Mislim... Uzas... mada vidim da se nekima ipak svidjaju...
Nisam skapirala deckonja sta je teme ..tj da li treba da pricamo sta sad gledamo kao odrasli ili sta nasa deca sad gledaju ...i da li je to bolje ili losije nego ono pre...Mislim meni su i oni koje smo mi gledali kao deca sad skroz kretenski ,mislim iz ove perspektive velike devojke...

topmodelsica:
Meni su pingvini smaraci teski.Lav je najbolji u Madagaskaru.I oni domorodci i onaj mali sto su ga gurnuli da ga pojedu foosi, sto lici na vevericu, skroz je sladak, to je onaj mali sto se stalno suvise priblizi kraljevim stopalima.

Ma pingvini si glavni! Slika i prilika velikog broja danasnjih ljudi. Nije li to sjajno u crtacima? Sto u nekim likovima tako lako prepoznate ljude koji vas okruzuju?? 8-)

Back