Џудо поново школски спорт

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
236.194
После четири деценије, џудо је уврштен у редовни школски програм

У прилог афирмацији те борилачке вештине сведочи и податак да је UNICEF прогласио џудо најкориснијим спортом за узраст од четврте до двадесетпрве године.

UNICEF su deo mašinerije za trovanje dece demokratijom razorene

- - - - - - - - - -

Lepo sto vise sporta da deca budu zaokupljena obavezama,a ne nekim glupostima.Svaka cast.

kada bi znao o kakvim bolesnicima je reč ne bi ovako naivno komentarisao
neka od dece nisu za sport, neka će napredovati
ALI GENERALNO IM TREBAJU PANDURI ZA ČUVANJE NUOVOS ORDOS SECLORUMA

još da im plaćaš u medjuvremenu...
misliš da oni idu na humanost bez zarade ili makar provizije?
eeeeej

- - - - - - - - - -

PublicdadNativa-300x225.jpg

- - - - - - - - - -

Znači standardno još iz doba kraljevine deca pridošlih seljaka moraju još kao mala na klavir, violinu, engleski i nemački sve ono za šta seoski roditelji nemu osećaj za filing
A ovo da idu po teretane, karate, kvondo. džude, mude... to su deca od pandura

- - - - - - - - - -

a još jače mi da imaš matematiku posle karatea :lol:

- - - - - - - - - -

ja se izvinjavam što sam raskrinkao zašto pandurska obuka dece ide preko UNICEF-a još od njihovih malih nogu,
ali šta ću danima igram neke logičke zajebancije na nintendu sa sve boljim vremenskim rekordima u memoriji, zapažanju i refleksima

ovo kad ti privatna američka institucija sa članarinom želi dobro, ne moraš da igraš nintendo da bi shvatio da smrdi

Nikog ti nisi trolcino raskrinkao,samo lupetas po temama i lazes..!!!

Svaka cast za odluku..Na srecu mnogo vise dece je danas u nekim sportovima nego ranijih decenija,to je dokaz da je svest podignuta na visi nivo..Jos da se podigne svest u porodici da se sprema malo zdravija hrana i smanje slatkisideci bio bi pun pogodak i tako bi se smanjila gojaznost dece..Mnogo dece jede jednu cokoladu na dan,na skoro svakom stolu ima neki slatkis sto je napravljen,pa tu su jos i grickalice,losi ugljeni hidrati i sve to dovodi do gojenja..Sto vise sporta deci i samim tim ce postati i bolji ljudi jer odrastaju u sportskom duhu..

UNICEF su deo mašinerije za trovanje dece demokratijom razorene

- - - - - - - - - -

kada bi znao o kakvim bolesnicima je reč ne bi ovako naivno komentarisao
neka od dece nisu za sport, neka će napredovati
ALI GENERALNO IM TREBAJU PANDURI ZA ČUVANJE NUOVOS ORDOS SECLORUMA

još da im plaćaš u medjuvremenu...
misliš da oni idu na humanost bez zarade ili makar provizije?
eeeeej

- - - - - - - - - -

PublicdadNativa-300x225.jpg

- - - - - - - - - -

Znači standardno još iz doba kraljevine deca pridošlih seljaka moraju još kao mala na klavir, violinu, engleski i nemački sve ono za šta seoski roditelji nemu osećaj za filing
A ovo da idu po teretane, karate, kvondo. džude, mude... to su deca od pandura

- - - - - - - - - -

a još jače mi da imaš matematiku posle karatea :lol:

- - - - - - - - - -

ja se izvinjavam što sam raskrinkao zašto pandurska obuka dece ide preko UNICEF-a još od njihovih malih nogu,
ali šta ću danima igram neke logičke zajebancije na nintendu sa sve boljim vremenskim rekordima u memoriji, zapažanju i refleksima

ovo kad ti privatna američka institucija sa članarinom želi dobro, ne moraš da igraš nintendo da bi shvatio da smrdi

:lol::roll::whistling:

F20.0

:mrgreen:

prescription_drugs.jpg

:bye:

Back