mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.472
Pre neki dan kupim za poklon a unutra samo jedna čaša. I to ona ultra jeftina kao od nutele.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slažem se.Trebalo bi te biti sramota što kao poklon kupuješ Red Label, dobro da nisi kupio unučića.
Zna se koji se Johnnie nosi za poklon.
Ma nije crveni meni uopće loš, ali u goste se donosi crni.slažem se.
ne znam za koju priliku je poklon ali u svakom slučaju bolji je izbor rakija... na tržištu ima baš dobrih rakija. ne znam doduše u cenovnom rangu jednog Johnnie-a kakva rakija ima, ali svakako bolja od te brljetine od viskija...
Ti šabane nosi šta hoćeš ja nosim šta mi je usput jel jasno?Ma nije crveni meni uopće loš, ali u goste se donosi crni.
Mario ne laži, nije ti usput već si stipsa.Ti šabane nosi šta hoćeš ja nosim šta mi je usput jel jasno?
Normalno da gledam u hotelu dal ima prašine jer tada znam da je prljavo i kada kenjam moram da se penjem na wc šolju da planinarim.Mario ne laži, nije ti usput već si stipsa.
Po hotelima svemu tražiš zamjerku i kao neka baba gledaš ima li prašine, a ovamo škrtatiš na poklonu.
Jesi vidio kako ovaj naš @mario80 škrtari?Sve o Džoni Vokeru na jednom mestu
https://forum.krstarica.com/threads/koliko-ima-razlicitih-dzoni-voker-viskija.922851/
Ma ne kažem ja to, već što kupuje crveni.Ali, ima @mario80 pravo. To su oni spakovali za sirotinju raju po bivšim komunističkim zemljama.
Vidi kako to treba da se pakuje
Pogledajte prilog 1575739
Imao sam 5-6 raznih, samo mi taj ostao. Sad, ne znam da li je bio Džoni Voker među njima, ali svi su bili različiti.
Pa dobro, crveno na radostMa ne kažem ja to, već što kupuje crveni.
Aaaaa, grešišPre sam kupovao crni dok je bio jeftiniji od ovog crvenog. Onda su se neznalice ko čvarak navadili pa digli cenu. Za mene koji ne pijem viski je viski.
Pusti ga, namjerno seronja trola.Aaaaa, grešiš
Niđe veze između crnog i crvenog. Nebo i zemlja.