Džoni voker poklon pakovanje za alkoholičare?

mario80

Stara legenda
Poruka
80.433
Pre neki dan kupim za poklon a unutra samo jedna čaša. I to ona ultra jeftina kao od nutele.

IMG_20240705_143519.jpg

IMG_20240705_143603.jpg

Trebalo bi te biti sramota što kao poklon kupuješ Red Label, dobro da nisi kupio unučića.
Zna se koji se Johnnie nosi za poklon.
slažem se.
ne znam za koju priliku je poklon ali u svakom slučaju bolji je izbor rakija... na tržištu ima baš dobrih rakija. ne znam doduše u cenovnom rangu jednog Johnnie-a kakva rakija ima, ali svakako bolja od te brljetine od viskija...

Mario ne laži, nije ti usput već si stipsa.
Po hotelima svemu tražiš zamjerku i kao neka baba gledaš ima li prašine, a ovamo škrtatiš na poklonu.
Normalno da gledam u hotelu dal ima prašine jer tada znam da je prljavo i kada kenjam moram da se penjem na wc šolju da planinarim.

Ps: ja sam antialkoholičar.

Ali, ima @mario80 pravo. To su oni spakovali za sirotinju raju po bivšim komunističkim zemljama.

Vidi kako to treba da se pakuje

Pogledajte prilog 1575739

Imao sam 5-6 raznih, samo mi taj ostao. Sad, ne znam da li je bio Džoni Voker među njima, ali svi su bili različiti.
Ma ne kažem ja to, već što kupuje crveni.
Pazi, još nosi u goste, a morao je u kutiju zaviriti.
Baš je radoznala baba, uopće me ne bi iznenadilo da će u gostima pogledati pod krevet i iza ormara da provjeri ima li paučine.

Crni nisam nikad probao crveni jesam i ok mi je. I čivas regal sam probao ne vidim neku razliku da plaćam petoduplo. Balantajms mi je odvratan. Da pijem verovatno bi mi to imalo neku vrednost ovako je flaša za poklon. Ali krajnje je šupački sa jednom čašom. Od sad samo onaj solo.

U suštini pošto ne pijem valjda te čaše za mene imaju jedinu vrednost :rotf:

Back